Het prefab-huis dat in ‘La Casa de Papel’ te zien is wordt in Alicante gemaakt voor 29.000 euro

Het prefab-huis dat in ‘La Casa de Papel’ te zien is wordt in Alicante gemaakt voor 29.000 euro
Beeld: Alucasa / website

Het prefab-huis dat in ‘La Casa de Papel’ te zien is wordt in Alicante gemaakt voor 29.000 euro

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – Fans van de Spaanse Netflix hitserie ‘La casa de Papel’ zijn natuurlijk triest omdat het tweede gedeelte van deel 5 van de serie ook de laatste is. Maar wellicht is het sommige kijkers opgevallen dat de hoofdrolspelers een prefab-huis gebruikten om de buit van de diefstal in de Centrale Bank van Spanje te bewaren. Maar wist je dat dit rode huisje gemaakt is in Alicante en minder dan 29.000 euro kost?

Wil jij een stukje ‘La casa de Papel’ op je terrein in Spanje plaatsen, dan kan dat via het bedrijf Alucasa Mobile homes & Bungalows gevestigd in Almoradi in de provincie Alicante. Het is hun prefab-huis(je) genaamd Living dat in de populaire Netflix-serie te zien is.

Op de onderstaande video is het huis in een groene versie te zien terwijl in de serie de rode versie van de bovenstaande foto te zien is maar er zijn meer kleuren beschikbaar. Het prefab-huisje zelf is 34 vierkante meter groot en heeft twee kleine slaapkamers, een badkamer met douche en een huiskamer met open keuken. 

De afmetingen zijn 7,7 bij 4,3 meter, inclusief het kleine terras. Voor de prijs van 28.853 euro kan dit huisje geschikt voor 4 tot 5 personen al van jou zijn, inclusief meubels en volledig uitgeruste keuken. KLIK HIER voor meer informatie over het Living-huisje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.