Inwoners van Benidorm krijgen 50 euro om uit te geven bij lokale winkels en bedrijven

Inwoners van Benidorm krijgen 50 euro om uit te geven bij lokale winkels en bedrijven
Beeld: Passeig de la Carretera / 123rf

Inwoners van Benidorm krijgen 50 euro om uit te geven bij lokale winkels en bedrijven

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – De bij het bevolkingsregister van Benidorm ingeschreven inwoners krijgen vijf vouchers van 10 euro die ze in lokale winkels die deelnemen aan de actie kunnen uitgeven. Om kans te maken op de 50 euro die de gemeente schenkt aan de ‘empadronados’ moet je ingeschreven staan bij de gemeente en meerderjarig zijn.

De burgemeester van Benidorm, Toni Perez, heeft de actie ‘#BenidormTeDaMás’ bekend gemaakt met de ‘bono consumo’ van 50 euro bestaande uit vijf ‘bonos’ van elk 10 euro. Elke persoon die in Benidorm is geregistreerd als fiscale inwoner en meerderjarig is, krijgt toegang tot vijf vouchers van elk 10 euro die tot 31 december 2021 kunnen worden ingewisseld bij lokale winkels, horeca of bedrijven die zich bij de campagne hebben aangesloten.

Elke voucher van 10 euro kan worden gebruikt als korting op aankopen of drankjes gelijk aan of groter dan 20 euro. Gebruikers hebben toegang tot deze vouchers in QR-formaat via een specifieke smartphone app of webpagina die voor de campagne wordt gemaakt. Zowel in de ‘app’ als op het web kun je de winkels en andere bedrijven raadplegen die zich hebben aangesloten bij #BenidormTeDaMás. De website moet nog gelanceerd worden. 

De gemeente Benidorm heeft voor deze lokale actie een bedrag van 3.094.500 euro uitgetrokken. De burgemeester geeft aan dat dit geld 100% afkomstig is uit de gemeentekas maar een impact kan genereren van 6,2 miljoen euro als iedereen de speciale vouchers gebruikt.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.