Na Black Friday heeft Spanje nu ook een ‘Spanish Friday’

Na Black Friday heeft Spanje nu ook een ‘Spanish Friday’
Beeld: YouTube / screenshot

Na Black Friday heeft Spanje nu ook een ‘Spanish Friday’

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Helaas zijn we net een dag te laat met dit nieuws, maar op vrijdag 9 december, twee weken na Black Friday, heeft men in Spanje de ‘Spanish Friday’ gevierd. Het was de eerste keer dat dit evenement plaatsvond in Spanje waarbij er alleen kortingen gegeven werden op artikelen ‘Made in Spain’. 

We weten niet of ‘Spanish Friday’ een succes is geworden want er is vooraf weinig aandacht aan besteed. Alleen op de dag zelf waren er krantenartikelen die schreven over deze speciale Made in Spain kortingsdag. Weliswaar was het dit jaar vrijdag 9 december, twee weken na de Black Friday, de eerste keer dat deze dag gevierd werd, er waren toch ruim 500 bedrijven die nu al mee deden.

Het doel van Spanish Friday is om Spaanse producten te bevorderen. Daarom werden in de aanloop naar deze speciale kortingsdag veel Spaanse producenten en winkels benaderd om deel te nemen. HIER is te zien welke bedrijven in 2022 bij de eerste editie mee hebben gedaan. De kortingen werden niet centraal aangeboden op een marketplace, maar op de webwinkels van de deelnemende bedrijven.

Ga naar de inhoud