Automobilist met geel kenteken rijdt zichzelf vast in oude centrum Alicante

Automobilist met geel kenteken rijdt zichzelf vast in oude centrum Alicante
Beeld: Información.es

Automobilist met geel kenteken rijdt zichzelf vast in oude centrum Alicante

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – Een automobilist in een zwarte Mercedes met een geel kenteken heeft door te luisteren naar zijn GPS zichzelf klemgereden in het oude historische centrum van de stad Alicante. Hij kwam daardoor niet alleen in een beknelde positie terecht maar hij kreeg ook een boete omdat hij zich in een gedeelte van de stad bevond waar hij niet mocht komen met zijn auto.

We hebben het over een zwarte Mercedes met een geel kenteken omdat op de foto’s in dit artikel weliswaar te zien is dat het om een geel kenteken gaat maar niet duidelijk te zien is of het een Nederlander of Luxemburger is want daar rijdt men ook met gele kentekenplaten.

Op maandag moest de Policía Local opdraven omdat een automobilist zichzelf op de trappen van de Calle del Barrio in het historische ‘casco antiguo’ van Alicante klem had gereden. De automobilist meldde dat hij naar zijn GPS had geluisterd die hem deze kant op stuurde. Daarbij lette hij zelf niet goed op en reed hij zichzelf klem ind e smalle straat met trappen.

Maar eigenlijk had deze buitenlandse automobilist helemaal niet op die plaats mogen zijn want er geldt een inrijverbod, zoals ook in het Spaans en Valenciaans vermeld staat op een bord. Alleen bewoners van dit deel van de stad en bezoekers van toeristische accommodaties mogen daar met de auto komen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.