Wil jij ook Spaanse reclamefolders zien, dat kan met Tiendeo

Wil jij ook Spaanse reclamefolders zien, dat kan met Tiendeo
Beeld: Tiendeo.com

Wil jij ook Spaanse reclamefolders zien, dat kan met Tiendeo

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – In Nederland kun je reclamefolders ontvangen in je eigen brievenbus maar je kunt ze ook dagelijks bekijken via websites zoals reclamefolder.nl. Maar stel je wilt de aanbiedingen in Spanje zien, waar moet je dan naartoe? In Spanje bestaat de website Tiendeo.com waar alle reclamefolders te zien zijn die op dat moment gelden in heel Spanje of per regio/provincie. Hartstikke leuk dus om in Nederland of België op de bank naar Spaanse aanbiedingen te kijken.

Tiendeo is een platform dat tien jaar geleden op 14 februari 2011 in Barcelona werd opgericht door Eva y María Martín en Jonathan Lemberger. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een website met eigen smartphone app waar maandelijks 75 miljoen bezoekers gebruik van maken om de laatste aanbiedingen te bekijken. Inmiddels worden naast de Spaanse ‘folletos’ ook reclamefolders uit Nederland, België en een 40-tal andere landen gepubliceerd.

In eerste instantie werden reclamefolders en aanbiedingen van kleine lokale bedrijven gepubliceerd maar ondertussen zijn alle grote merken zoals IKEA, Leroy Merlin, Bauhaus, Carrefour, Decathlon etc. bij Tiendeo vertegenwoordigd. Daardoor is Tiendeo dé verzamelwebsite waar alle belangrijke aanbiedingen te vinden zijn, ook van de regionale/provinciale supermarkten en landelijke ketens zoals ALDI, Lidl, Carrefour, Día, Alcampo etc.

Door op DEZE WEBSITE te accepteren dat jouw locatie gevonden wordt of in het zoekprogramma jouw locatie in te vullen, zullen de meest relevante reclamefolders in jouw buurt tevoorschijn komen.

tiendeo2
Beeld: oprichters van Tiendeo.com
Ga naar de inhoud