ACTION opent nieuwe winkel in winkelcentrum Puerto Venecia in Zaragoza

ACTION opent nieuwe winkel in winkelcentrum Puerto Venecia in Zaragoza
Beeld: ingezonden / ACTION

ACTION opent nieuwe winkel in winkelcentrum Puerto Venecia in Zaragoza

Goed nieuws voor alle Nederlanders en Belgen en natuurlijk Spanjaarden die wonen in Aragón, meer concreet in en om de hoofdstad Zaragoza. Op donderdag 18 januari zal ACTION in een van de grootste winkelcentra van Spanje, Puerto Venecia, in Zaragoza een nieuwe vestiging openen. Het zal alweer de 27e winkel worden van de Nederlandse keten, en de eerste in Aragón.

Puerto Venecia is bij de inwoners van heel Aragón bekend vanwege het grote aantal winkels zoals de El Corte Inglés, Decathlon, MediaMarkt, Leroy Merlin en de IKEA. Mocht je in Zaragoza wonen dan is de trip naar de nieuwe ACTION niet zo ver weg, maar als je ergens anders in Aragón woont dan kun je er het beste een dagje uit van maken door de ACTION te bezoeken, samen met de andere ketens.

Volgens Google Maps (zie onderaan) zal de nieuwe ACTION gevestigd zijn naast Maisons du Monde en tegenover andere discounters zoals Pepco, PrimaPrix en winkels zoals Casa, Kiabi en Tiendanimal.

ACTION heeft met de nieuwe winkel in totaal 27 vestigingen in Spanje gelegen in de autonome regio’s Catalonië, Valencia regio, Murcia regio, Madrid regio en dan nu ook Aragón. Ook in 2024 gaat ACTION verder met uitbreiden van het aantal winkels waarbij veel Nederlanders en Belgen zich afvragen of de keten ook naar Andalusië zal komen. Wie weet wordt dat in 2024 een realiteit.

Het assortiment van de ACTION winkel is hetzelfde als alle andere ACTION-winkels in Spanje met meer dan 1.500 van de producten kosten minder dan 1 euro en de gemiddelde prijs van alle producten is minder dan 2 euro. Er zijn 6.000 producten van hoge kwaliteit, verdeeld over 14 productcategorieën (van speelgoed en handwerk tot huishoudelijke producten, tuinieren, doe-het-zelf en voeding), tegen de betaalbaarste prijs.

Ga naar de inhoud