skip to Main Content
72-jarige vrouw levend uit een waterput gehaald in Sevilla
20 Minutos

72-jarige vrouw levend uit een waterput gehaald in Sevilla

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SEVILLA – De politie heeft samen met de brandweer in het dorp Villanueva del Río y Minas in de provincie Sevilla een 72-jarige vrouw uit een waterput gered. De vrouw was in de 26 meter diepe maar brede waterput gevallen.

De Guardia Civil is met het onderzoek begonnen om te achterhalen wat er precies gebeurd is maar het lijkt erop dat de vrouw in de waterput was gevallen maar daar niet meer op eigen gelegenheid uit kon komen.

De brandweer wist uiteindelijk de 72-jarige vrouw afgelopen zaterdagavond levend uit de 26 meter diepe waterput te halen. Het geluk was dat het hier om een brede waterput gaat dus de brandweer kon afzakken om de vrouw te redden.

De vrouw kon dus gered worden maar had wel last van onderkoeling omdat ze lang in het koude water heeft gelegen. Ze werd na haar redding meteen naar het ziekenhuis gebracht.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by