Nieuwe Spaanse thrillerserie in Nederland te zien als “The Pier”

Nieuwe Spaanse thrillerserie in Nederland te zien als “The Pier”
Beeld: Ziggo

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Op 18 januari werd op het Spaanse Movistar+ met de uitzending van de serie “El embarcadero” gestart, een eigen productie die dé serie moet gaan worden dit jaar. Het gaat om een eigen productie die, mede vanwege de betrokkenheid van de bedenkers (Álex Pina en Esther Martínez) van de internationaal bekende “La casa de papel”, wellicht in een later stadium ook via Netflix op de hele wereld te bekijken zal zijn. Sinds 21 januari is de Spaanse serie ook in Nederland te zien als “The Pier”.

“El embarcadero” is een mix van een romantische serie met als hoofdrolspelers Álvaro Morte, Verónica Sánchez en Irene Arcos die verwikkeld raken in een verhouding wat uiteindelijk een spannende thriller wordt.

Oscar ontmoet in het La Albufera natuurgebied (Valencia) Veronica waarna een romance ontstaat met Oscar die reeds getrouwd is met Alejandra en dus gedurende jaren een dubbelleven heeft geleden. Uiteindelijk wordt Oscar dood gevonden op een pier in de natuurgebied en is de serie daarna een aaneenschakeling van het heden en flashbacks.

Oscar wordt gespeeld door Álvaro Morte die o.a. wereldbekend is geworden door zijn rol als El Profesor in de populaire serie La Casa de Papel. Maar hoe is Oscar om het leven gekomen? Pleegde hij echt zelfmoord of was het moord? De Guardia Civil agent Conrado probeert uit te zoeken wat er gebeurd is terwijl Oscar’s echtgenote Alejandra ook probeert te achterhalen waarom en hoe haar overleden echtgenoot een relatie aanging met een andere vrouw.

“The Pier” is o.a te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Ik kan the pier niet bij Netflix.nl vinden.

Voor de Vlamingen met een Telenet Play abonnement al een tijdje te bekijken. Een aanrader.

Kan iemand mij vertellen op welke zender in Nederland ‘The Pier’ te zien is?

Bij ‘in Nederland te bekijken’ ging ik ervan uit dat het het gewoon op een Nederlandse zender uitgezonden werd. Jammer…..

Ik heb alle 8 afleveringen gezien op Ziggo, Series, maar het is niet afgelopen. Komt er een vervolg.?

Na de laatste aflevering van seizoen 1 is het inderdaad nog niet af als je de volgende website mag geloven:
https://www.mijnserie.nl/the-pier/afleveringen/

Ik heb de serie gevonden in de Ziggo Go app. Alle afleveringen!

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.