skip to Main Content
Nieuwe Spaanse thrillerserie in Nederland te zien als “The Pier”
Ziggo

Nieuwe Spaanse thrillerserie in Nederland te zien als “The Pier”

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Op 18 januari werd op het Spaanse Movistar+ met de uitzending van de serie “El embarcadero” gestart, een eigen productie die dé serie moet gaan worden dit jaar. Het gaat om een eigen productie die, mede vanwege de betrokkenheid van de bedenkers (Álex Pina en Esther Martínez) van de internationaal bekende “La casa de papel”, wellicht in een later stadium ook via Netflix op de hele wereld te bekijken zal zijn. Sinds 21 januari is de Spaanse serie ook in Nederland te zien als “The Pier”.

“El embarcadero” is een mix van een romantische serie met als hoofdrolspelers Álvaro Morte, Verónica Sánchez en Irene Arcos die verwikkeld raken in een verhouding wat uiteindelijk een spannende thriller wordt.

Oscar ontmoet in het La Albufera natuurgebied (Valencia) Veronica waarna een romance ontstaat met Oscar die reeds getrouwd is met Alejandra en dus gedurende jaren een dubbelleven heeft geleden. Uiteindelijk wordt Oscar dood gevonden op een pier in de natuurgebied en is de serie daarna een aaneenschakeling van het heden en flashbacks.

Oscar wordt gespeeld door Álvaro Morte die o.a. wereldbekend is geworden door zijn rol als El Profesor in de populaire serie La Casa de Papel. Maar hoe is Oscar om het leven gekomen? Pleegde hij echt zelfmoord of was het moord? De Guardia Civil agent Conrado probeert uit te zoeken wat er gebeurd is terwijl Oscar’s echtgenote Alejandra ook probeert te achterhalen waarom en hoe haar overleden echtgenoot een relatie aanging met een andere vrouw.

“The Pier” is o.a te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 8 reacties
      1. Bij ‘in Nederland te bekijken’ ging ik ervan uit dat het het gewoon op een Nederlandse zender uitgezonden werd. Jammer…..

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken