Search
menu
Search

Nieuwe Spaanse thrillerserie in Nederland te zien als “The Pier”

Oeps ... foto ontbreekt!

Nieuwe Spaanse thrillerserie in Nederland te zien als “The Pier”

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Op 18 januari werd op het Spaanse Movistar+ met de uitzending van de serie “El embarcadero” gestart, een eigen productie die dé serie moet gaan worden dit jaar. Het gaat om een eigen productie die, mede vanwege de betrokkenheid van de bedenkers (Álex Pina en Esther Martínez) van de internationaal bekende “La casa de papel”, wellicht in een later stadium ook via Netflix op de hele wereld te bekijken zal zijn. Sinds 21 januari is de Spaanse serie ook in Nederland te zien als “The Pier”.

“El embarcadero” is een mix van een romantische serie met als hoofdrolspelers Álvaro Morte, Verónica Sánchez en Irene Arcos die verwikkeld raken in een verhouding wat uiteindelijk een spannende thriller wordt.

Oscar ontmoet in het La Albufera natuurgebied (Valencia) Veronica waarna een romance ontstaat met Oscar die reeds getrouwd is met Alejandra en dus gedurende jaren een dubbelleven heeft geleden. Uiteindelijk wordt Oscar dood gevonden op een pier in de natuurgebied en is de serie daarna een aaneenschakeling van het heden en flashbacks.

Oscar wordt gespeeld door Álvaro Morte die o.a. wereldbekend is geworden door zijn rol als El Profesor in de populaire serie La Casa de Papel. Maar hoe is Oscar om het leven gekomen? Pleegde hij echt zelfmoord of was het moord? De Guardia Civil agent Conrado probeert uit te zoeken wat er gebeurd is terwijl Oscar’s echtgenote Alejandra ook probeert te achterhalen waarom en hoe haar overleden echtgenoot een relatie aanging met een andere vrouw.

“The Pier” is o.a te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?