Rafael Nadal opent nieuw restaurant in Madrid: Totó

Rafael Nadal opent nieuw restaurant in Madrid: Totó
Beeld: Totó

Rafael Nadal opent nieuw restaurant in Madrid: Totó

MADRID – Rafael, of kortweg Rafa Nadal is nog steeds een van de meest geliefde sportmannen van Spanje. Alles wat de tennisspeler aanraakt lijkt in goud te veranderen. Zijn nieuwste project is een restaurant in Madrid aan de Paseo de la Castellana: Totó.

Sport en eten zijn een goed huwelijk. Veel Spaanse atleten toonden aan dat er een goede band bestaat tussen de wereld van de Horeca en de sport, door hun eigen zaken te openen of in de Horeca te investeren.

Rafa Nadal start nu in samenwerking met de zakenmannen Abel Matutes en Manuel Campos het restaurant Totó op in Madrid. Het gaat om een zaak die focust op de Italiaans-Mediterrane keuken. Bijzonder is dat het accent er ligt op recepten uit de jaren ’50 en ’60. Een nostalgische culinaire ervaring dus.

Aan het hoofd van de zaak staat de Italiaanse topchef Emiliano Celli. Totó biedt een creatief aanbod, gekleurd door de moeilijke omstandigheden van de jaren ’50 en ’60. Omstandigheden die nieuwe technieken, producten en smaken naar de keuken brachten. Totó doet daardoor denken aan de typische, klassieke Italiaanse keuken: het eten de toda la vida (van het hele leven), dat de Italiaanse moeders generaties lang vol liefde op tafel toverden.

En omdat een lekker bord mank loopt zonder de juiste marinering biedt Totó ook een indrukwekkende wijnkaart aan met een rijk nationaal en internationaal aanbod. Volgens bronnen gaat het om een van de meest complete selecties van het hele land. 

En er zal trouwens meer bekend bloed te zien zijn aan de tafeltjes van Totó. Ook de andere sportlegendes Cristiano Ronaldo en Pau Gasol schaarden zich mee achter het project. Fans van Nadal en lekker eten weten dus alvast waar naartoe. WEBSITE

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.