Search
menu
Search

NIEUW Het Belgische nieuws in het Spaans op BélgicaNoticias

BélgicaNoticas.com
Beeld: BélgicaNoticas.com

NIEUW Het Belgische nieuws in het Spaans op BélgicaNoticias

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Sinds vorig jaar bieden we bij SpanjeVandaag in samenwerking met HolandaNoticias ook het laatste en actuele nieuws over Nederland aan maar dan in het Spaans. Daar is nu ook de website BélgicaNoticias bijgekomen met het laatste en actuele nieuws over België in het Spaans. Dat is makkelijk als je de Spaanse taal machtig bent en wat er in België gebeurt in het Nederlands wil lezen of als je met Spaanse lessen bezig bent of om met je Spaanse vrienden en/of familie te delen.

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het Belgische nieuws eruit ziet in het Spaans? Vanaf nu is het mogelijk om elke dag ook het belangrijkste Belgische nieuws in het Spaans te lezen via de website BélgicaNoticias. Elke dag wordt BélgicaNoticias bijgewerkt met nieuws en informatieve artikelen. Sommige van deze artikelen delen we ook via onze FacebookPagina en FacebookGroep.

Je kunt ook de Facebookpagina van BélgicaNoticias volgen en liken dan ben je helemaal snel op de hoogte van de Belgische actualiteiten in het Spaans. KLIK HIER voor de link naar de Facebookpagina. Volg je het Belgische nieuws in het Spaans liever via Twitter klik dan HIER terwijl je BélgicaNoticias HIER ook via Instagram kunt volgen. 

Dus, wil je elke dag op de hoogte gehouden worden over wat er in Nederland en België gebeurt en dat in het Spaans lezen, dan is dat nu mogelijk bij HolandaNoticias en BélgicaNoticias. Vertel het door en deel het met je vrienden en/of familie!

LINK NAAR BÉLGICANOTICIAS
LINK NAAR HOLANDANOTICIAS

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?