Politie houdt man aan die naar omstanders spuugde in Reus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Twitter
Beeld: Twitter

TARRAGONA – De Catalaanse politie heeft in de stad Reus in de provincie Tarragona en niet ver van het vliegveld van de Costa Dorada een 50-jarige man aangehouden die naar andere mensen spuugde. Op het moment van de aanhouding was de man helemaal buiten zinnen en verzette hij zich hevig bij zijn arrestatie.

De Mossos d’Esquadra kregen zondagmorgen rond 10 uur een melding dat er een man rondliep in de Ampla straat in het centrum van de stad Reus terwijl hij naar andere wandelaars spuugde. Logischerwijze had deze 50-jarige inwoner van de stad geen mondkapje op en schreeuwde hij tijdens het spugen van alles en nog wat.

Toen de politie eenmaal ter plaatse was keerde de spugende man zich tegen de agenten en verzette hij zich hevig bij zijn arrestatie. Later is gebleken dat deze 50-jarige inwoner van Reus geen onbekende is bij de politie want hij staat te boek als gewelddadig en voor bedreigingen en partnergeweld.

Nadat de man naar het politiekantoor was overgeplaatst zondagmorgen werd hij voor de snelrechter gebracht die hem vrijliet maar met de eis dat hij zich moet melden bij de rechtbank wanneer de zaak voor de rechter zal verschijnen.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
dag/nacht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.