Politie houdt man aan die naar omstanders spuugde in Reus

Twitter
Beeld: Twitter

Politie houdt man aan die naar omstanders spuugde in Reus

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – De Catalaanse politie heeft in de stad Reus in de provincie Tarragona en niet ver van het vliegveld van de Costa Dorada een 50-jarige man aangehouden die naar andere mensen spuugde. Op het moment van de aanhouding was de man helemaal buiten zinnen en verzette hij zich hevig bij zijn arrestatie.

De Mossos d’Esquadra kregen zondagmorgen rond 10 uur een melding dat er een man rondliep in de Ampla straat in het centrum van de stad Reus terwijl hij naar andere wandelaars spuugde. Logischerwijze had deze 50-jarige inwoner van de stad geen mondkapje op en schreeuwde hij tijdens het spugen van alles en nog wat.

Toen de politie eenmaal ter plaatse was keerde de spugende man zich tegen de agenten en verzette hij zich hevig bij zijn arrestatie. Later is gebleken dat deze 50-jarige inwoner van Reus geen onbekende is bij de politie want hij staat te boek als gewelddadig en voor bedreigingen en partnergeweld.

Nadat de man naar het politiekantoor was overgeplaatst zondagmorgen werd hij voor de snelrechter gebracht die hem vrijliet maar met de eis dat hij zich moet melden bij de rechtbank wanneer de zaak voor de rechter zal verschijnen.

Ga naar de inhoud