Man verdrinkt tijdens reddingspoging hond bij Orihuela Costa

Man verdrinkt tijdens reddingspoging hond bij van Orihuela Costa
Beeld: Voorbeeldfoto / Freepik

Man verdrinkt tijdens reddingspoging hond bij Orihuela Costa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – Dinsdagmorgen is een 57-jarige man uit Murcia voor de kust van Orihuela Costa (Alicante) aan de Costa Blanca verdronken. Dat gebeurde tijdens een reddingspoging om zijn in zee gevallen hond uit het water te halen. Vanwege de wilde zee en hoge golven kon de man echter niet meer uit het water komen. De hond kon zichzelf echter wel in redding brengen.

Het ongeval gebeurde bij Cabo Roig in Orihuela Costa toen een 57-jarige vakantieganger uit Murcia in zee sprong om zijn tevens in zee gevallen hond te redden. Rond 9 uur dinsdagmorgen kreeg 112 een melding binnen dat iemand een lichaam in zee had zien drijven. Later werd bekend dat getuigen hadden gezien dat de man eerder die dag in zee was gesprongen om zijn trouwe viervoeter te redden.

Toen de man eenmaal uit het water was gehaald probeerde ambulancepersoneel hem nog te reanimeren maar dat mocht niet meer baten. De man is in de wilde zee met hoge golven gesprongen om zijn in zee gevallen hond te redden. De man overleefde deze reddingspoging niet maar volgens de lokale media kon de hond zichzelf wel redden en kon hij ongedeerd uit het water komen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.