skip to Main Content
Eerste Spaanse Primark met cafetaria en schoonheidssalon in Sevilla
Primark Toirre Sevilla

Eerste Spaanse Primark met cafetaria en schoonheidssalon in Sevilla

SEVILLA – De Andalusische hoofdstad Sevilla zal er vanaf 26 september een tweede Primark vestiging bijkrijgen. Het gaat om een winkel die geopend wordt in het Lagoh winkelcentrum terwijl de eerste Primark winkel gelegen is in het winkelcentrum Torre Sevilla. Deze alweer elfde Primark vestiging in Andalusië is echter anders en meteen ook de eerste in Spanje met het nieuwe concept.

Je moet er van houden of niet maar Primark is enorm aan het groeien in Spanje met alweer na de opening 47 vestigingen waarvan er 11 gelegen zijn in Andalusië, een 24% van het totaal aantal winkels. 

De nieuwe Primark winkel wordt opnieuw geopend in een winkelcentrum buiten het centrum van de stad Sevilla en men vraagt zich af of er ooit nog een derde winkel zal komen in het centrum. Op die vraag wilde de directeur van Primark Spanje geen direct antwoord geven.

De winkel in het Lagoh winkelcentrum is 5.300 m2 groot en bestaat uit twee verdiepingen. Het is de eerste Primark van Spanje waar een cafetaria te vinden is en waar de klanten naar een schoonheidssalon kunnen voor een low cost behandeling. Zo’n 200 mensen zullen een baan vinden bij deze nieuwe Primark vestiging terwijl het bedrijf 4.000 sollicitaties ontving.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken