Eerste Spaanse Primark met cafetaria en schoonheidssalon in Sevilla

Eerste Spaanse Primark met cafetaria en schoonheidssalon in Sevilla
Beeld: Primark Toirre Sevilla

Eerste Spaanse Primark met cafetaria en schoonheidssalon in Sevilla

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SEVILLA – De Andalusische hoofdstad Sevilla zal er vanaf 26 september een tweede Primark vestiging bijkrijgen. Het gaat om een winkel die geopend wordt in het Lagoh winkelcentrum terwijl de eerste Primark winkel gelegen is in het winkelcentrum Torre Sevilla. Deze alweer elfde Primark vestiging in Andalusië is echter anders en meteen ook de eerste in Spanje met het nieuwe concept.

Je moet er van houden of niet maar Primark is enorm aan het groeien in Spanje met alweer na de opening 47 vestigingen waarvan er 11 gelegen zijn in Andalusië, een 24% van het totaal aantal winkels. 

De nieuwe Primark winkel wordt opnieuw geopend in een winkelcentrum buiten het centrum van de stad Sevilla en men vraagt zich af of er ooit nog een derde winkel zal komen in het centrum. Op die vraag wilde de directeur van Primark Spanje geen direct antwoord geven.

De winkel in het Lagoh winkelcentrum is 5.300 m2 groot en bestaat uit twee verdiepingen. Het is de eerste Primark van Spanje waar een cafetaria te vinden is en waar de klanten naar een schoonheidssalon kunnen voor een low cost behandeling. Zo’n 200 mensen zullen een baan vinden bij deze nieuwe Primark vestiging terwijl het bedrijf 4.000 sollicitaties ontving.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.