Eerste Spaanse Primark met cafetaria en schoonheidssalon in Sevilla

Eerste Spaanse Primark met cafetaria en schoonheidssalon in Sevilla
Beeld: Primark Toirre Sevilla

SEVILLA – De Andalusische hoofdstad Sevilla zal er vanaf 26 september een tweede Primark vestiging bijkrijgen. Het gaat om een winkel die geopend wordt in het Lagoh winkelcentrum terwijl de eerste Primark winkel gelegen is in het winkelcentrum Torre Sevilla. Deze alweer elfde Primark vestiging in Andalusië is echter anders en meteen ook de eerste in Spanje met het nieuwe concept.

Je moet er van houden of niet maar Primark is enorm aan het groeien in Spanje met alweer na de opening 47 vestigingen waarvan er 11 gelegen zijn in Andalusië, een 24% van het totaal aantal winkels. 

De nieuwe Primark winkel wordt opnieuw geopend in een winkelcentrum buiten het centrum van de stad Sevilla en men vraagt zich af of er ooit nog een derde winkel zal komen in het centrum. Op die vraag wilde de directeur van Primark Spanje geen direct antwoord geven.

De winkel in het Lagoh winkelcentrum is 5.300 m2 groot en bestaat uit twee verdiepingen. Het is de eerste Primark van Spanje waar een cafetaria te vinden is en waar de klanten naar een schoonheidssalon kunnen voor een low cost behandeling. Zo’n 200 mensen zullen een baan vinden bij deze nieuwe Primark vestiging terwijl het bedrijf 4.000 sollicitaties ontving.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.