Nederlandse fitnessketen Basic-Fit vervangt Mercadona in Málaga

Nederlandse fitnessketen Basic-Fit vervangt Mercadona in Málaga
Beeld: Basic-Fit / facebook

Nederlandse fitnessketen Basic-Fit vervangt Mercadona in Málaga

Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De Nederlandse keten van budget sportscholen Basic-Fit opent binnenkort een nieuwe locatie in Málaga. De sportschool komt in het pand op nummer 51 van de Calle Héroe de Sostoa, waar tot voor kort nog een Mercadona-supermarkt zat. De keten is momenteel bezig met de laatste voorbereidingen voor de opening, die naar verwachting volgende week plaatsvindt.

Basic-Fit heeft nu zeven vestigingen in de provincie Málaga, waaronder vijf in de hoofdstad, een in Torremolinos en een in Marbella. De vestiging in Málaga-centrum is de nieuwste aanwinst. Basic-Fit heeft in de afgelopen drie jaar een sterke groei doorgemaakt in Andalusië. De keten heeft nu bijna 20 clubs in de regio en wil in de toekomst nog verder uitbreiden.

Het doel van de Nederlandse keten is om marktleider te blijven in de fitnessbranche. Ze willen fitness toegankelijker maken voor iedereen en de gezondheid van mensen verbeteren door fitness een basisbehoefte te maken in hun leven. Momenteel is de keten een van de toonaangevende spelers in termen van het aantal fitnesscentra, met meer dan 110 sportscholen in heel Spanje en meer dan 1.300 in Europa.

Basic-Fit is een Nederlandse keten van budgetfitnesscentra met meer dan 1.300 clubs in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en Portugal. De eerste Basic-Fit club werd in 2004 geopend in Amsterdam. In Spanje is Basic-Fit sinds 2011 actief en heeft inmiddels meer dan 110 clubs in 40 steden en dorpen. De grootste concentratie van Basic-Fit clubs is te vinden in de regio’s Madrid, Barcelona, Valencia en Málaga, maar er zijn ook fitnesscentra in Baskenland en Asturië.

Ga naar de inhoud