Wie van de twee Spaanse dorpen wordt de Ferrero Rocher winnaar (UPDATE)

Wie van de twee Spaanse dorpen wordt de Ferrero Rocher winnaar
Beeld: Twitter

Wie van de twee Spaanse dorpen wordt de Ferrero Rocher winnaar (UPDATE)

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Afgelopen zondag eindigde de eerste stemronde tijdens de ‘Gran Fiesta de la Luz’ competitie van het wereldbekende chocolade merk Ferrero Rocher. Uiteindelijk zijn er van de kandidaat-dorpen nog maar twee finalisten over die opnieuw tussen 9 en 15 december een stemronde ondergaan om de uiteindelijke winnaar te worden. 

UPDATE: De winnaar van de ‘Gran Fiesta de la Luz’ is Guadalupe in Extremadura geworden. Dit dorp zal dus door Ferrero Rocher geheel verlicht gaan worden terwijl Telecinco in Guadalupe de jaarwisseling zal presenteren.

Het winnende dorp zal niet alleen door Ferrero Rocher geheel aangekleed worden voor de kerst en schitteren met de duizenden kerstlichtjes maar zal ook op het televisiekanaal Telecinco de plaats zijn waar oud op nieuw wordt gevierd.

Wie van de twee wordt het Ferrero Rocher 2019 dorp: Puebla de Sanabria in de provincie Zamora (Castilië en León) of Guadalupe in de provincie Cáceres (Extremadura). Een van deze twee dorpen weet na 15 december of zij het toneel is waar Ferrero Rocher tijdens de 30e verjaardag van het merk de ‘Campanadas de Fin de Año de Telecinco’ ofwel de oud op nieuw viering van het televisiekanaal Telecinco.

De winnaar van deze wedstrijd zal door het team van Ferrero Rocher geheel aangekleed worden met verlichting en versiering tijdens de ‘Gran Fiesta de la Luz’. Wie wordt het? Ook jij kunt meestemmen via deze website.

Puebla de Sanabria (Zamora)

Het dorp Puebla de Sanabria heeft 1.409 inwoners en ligt op 941 meter hoogte en op 113 km van de provinciale hoofdstad Zamora in de Castilië en León regio. Het dorp grenst bijna aan de autonome regio Galicië en aan buurland Portugal. Met name het oude centrum, het kasteel Castillo de los Condes de Benavente en het gemeentehuis zijn de moeite waard om te bezoeken. (Foto’s: Wikimedia)

Guadalupe (Cáceres)

Guadalupe is een dorp in de provincie Cáceres in de regio Extremadura. Guadalupe heeft 1.887 inwoners en is vooral bekend als een van de belangrijkste bedevaartsoorden van Spanje: het klooster Real Monasterio de Nuestra Señora de Guadalupe, erkent door Unesco. (Foto’s: Wikimedia)

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.