‘Het sneeuwt in Benidorm’ Spaans-internationale bioscoopfilm

‘Het sneeuwt in Benidorm’ Spaans-internationale bioscoopfilm
Beeld: ZoeSalaCoixet-ElDeseoDASLU
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – ‘Nieva en Benidorm’ is de nieuwste in Benidorm opgenomen bioscoopfilm van de bekende Spaanse filmregisseuse, filmproducente en scenarioschrijfster Isabel Coixet. Het is echter een internationale film die in het Engels is opgenomen en geproduceerd werd door de bekende filmregisseur Pedro Almodóvar en zijn familie. Zoals de titel al aangeeft speelt het verhaal zich af in Benidorm en is de populaire kustplaats met de vele highlights dan ook veel te zien in de film.

De bioscoopfilm ‘It snows in Benidorm’ wordt omschreven als een thriller en de film is in het Engels en Spaans met als hoofdrolspelers de Britse acteur Timothy Spall en de Brits-Amerikaanse actrice Sarita Choudhury. Verder zijn er ook rollen weggelegd voor de Spaanse bekende actrice Carmen Machi (die veel in Pedro Almodovar films te zien is geweest), Pedro Casablanc en Ana Torrent.

De film vertelt het verhaal van Peter (Timothy Spall) die zijn hele leven bij een bank in Manchester heeft gewerkt. Als hij vervroegd met pensioen gaat, besluit hij zijn broer in Benidorm te bezoeken. Als hij aankomt ontdekt hij dat zijn broer is verdwenen. 

Tijdens Peter’s zoektocht naar zijn verdwenen broer leert hij verschillende mensen kennen waaronder Alex (Sarita Choudhury), een manager van een bar waar ze zelf af en toe erotisch danst op het podium.

‘Nieva en Benidorm’ is vanaf vrijdag 11 december in de Spaanse bioscopen te zien. Wanneer de Spaans-internationale film in de Nederlandse en Belgische bioscopen te zien zal zijn is ons onbekend.

Beeld: ZoeSalaCoixet-ElDeseoDASLU
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.