André Rieu komt voor drie concerten naar Spanje in maart 2023 (UPDATE)

André Rieu komt voor drie concerten naar Spanje in maart 2023
Beeld: André Rieu / facebook

André Rieu komt voor drie concerten naar Spanje in maart 2023 (UPDATE)

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Het is niet de eerste keer en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn dat de Nederlandse vioolspelende orkestleider André Rieu met zijn Johann Strauss Orkest naar Spanje komt. In maart 2023 staan drie optredens gepland in Málaga, Barcelona en Madrid. De kaarten zijn al in de verkoop, maar wees er snel bij want zoals je weet zijn de concerten van de swingende Maastrichtenaar ook in Spanje snel uitverkocht.

Op 10 maart staan André Rieu en het Johann Strauss Orkest in het Palacio de Deportes José María Martín Carpena in Málaga. Op 12 maart vindt het concert plaats in het Palau Sant Jordi in Barcelona. Op 14 maart zal André Rieu het publiek in het WiZink Center in Madrid laten dansen en zingen. Entreekaarten kosten tussen de 80 en 160 euro, afhankelijk van waar je wilt zitten en kunnen gekocht worden via DEZE website van Ticketmaster.

De laatste keer dat André Rieu naar Spanje kwam was net voor de pandemie in februari 2022 toen in november concerten werden gegeven in Barcelona en Madrid. Dat was toen de tweede keer sinds 20 jaar, na de concerten in 2019 in Barcelona, Madrid en Bilbao, dat de ‘rey del vals’, zoals Rieu ook wel in Spanje wordt genoemd, optredens gaf in Spanje. Dat gebeurde toen in 1999 in Madrid en Barcelona.

Ga naar de inhoud