Search
menu
Search

Biljetten voor de hogesnelheidstrein Barcelona-Parijs vanaf 29 euro

Biljetten voor de hogesnelheidstrein Barcelona-Parijs vanaf 29 euro
Beeld: via canva.com

Biljetten voor de hogesnelheidstrein Barcelona-Parijs vanaf 29 euro

Welkom bij de nieuwste aanbieding van SNCF Voyageurs, de beheerder van hogesnelheidstrein tussen Frankrijk en Spanje. Ze hebben onlangs een promotie gelanceerd met tickets tussen Barcelona en Parijs vanaf slechts € 29. Dit is een geweldige kans om deze prachtige steden te bezoeken tegen een betaalbare prijs. In dit artikel zullen we bespreken hoe je deze tickets kunt kopen en voor welke data ze geldig zijn.

Op 11 december 2023 heeft SNCF Voyageurs aangekondigd dat ze één miljoen reizigers hebben vervoerd in hun eerste jaar van operatie op de TGV INOUI-lijn tussen Barcelona en Parijs. Dit is een groot succes voor de Franse spoorwegmaatschappij en om dit te vieren, hebben ze 8000 biljetten naar Parijs te koop gezet voor slechts € 29. Deze aanbieding is alleen geldig voor reizen tussen 11 januari en 21 maart 2024 en is beschikbaar vanaf maandag 11 tot en met donderdag 14 december op hun website.

De TGV INOUI-lijn tussen Barcelona en Parijs heeft twee dagelijkse frequenties in beide richtingen, die in de zomerperiode worden verhoogd naar drie. Dit is een populaire route gebleken, met een bezettingsgraad van 80% in het eerste jaar. Dit is te danken aan de positieve feedback van reizigers over de comfortabele trein, de entertainmentopties en de verscheidenheid aan eetgelegenheden aan boord. Bovendien is de directe verbinding tussen het stadscentrum van beide steden een groot voordeel.

Een ander belangrijk aspect van deze treinverbinding is de duurzaamheid ervan. Het reizen per trein tussen Barcelona en Parijs stoot 98% minder CO₂ uit dan vliegen en 93% minder dan rijden met de auto. Dit maakt het een milieuvriendelijke optie voor reizigers die zich bewust zijn van hun ecologische voetafdruk. Bovendien biedt de TGV INOUI-lijn een snelle en efficiënte manier om door Europa te reizen, zonder dat er schadelijke uitstoot bij komt kijken.

Aanbieding

De biljetten voor deze aanbieding zijn beschikbaar vanaf maandag 11 tot en met donderdag 14 december op de website van SNCF Voyageurs. Ze kunnen worden gekocht voor reizen tussen 11 januari en 21 maart 2024. Het is belangrijk op te merken dat deze biljetten niet kunnen worden gerestitueerd of gewijzigd, dus zorg ervoor dat je de juiste data en tijden selecteert voordat je je aankoop voltooit.

Deze aanbieding is alleen geldig voor biljetten tussen Barcelona en Parijs en vice versa. De prijs van € 29 is inclusief alle belastingen en toeslagen. Het aantal beschikbare biljetten is beperkt tot 8000, dus het is belangrijk om snel te handelen en je biljetten te kopen voordat ze uitverkocht zijn. Als je flexibel bent met je reisdata, kun je mogelijk profiteren van nog lagere prijzen door te zoeken naar beschikbare data met de laagste tarieven.

Ga naar de inhoud