skip to Main Content
Spaanse vrouw omgekomen bij gasexplosie Parijs
Twitter

Spaanse vrouw omgekomen bij gasexplosie Parijs

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Zaterdagmorgen heeft een enorme gasexplosie in het centrum van de Franse stad Parijs het leven gekost aan drie personen, twee brandweermannen en een Spaanse vrouw. Naast de drie doden waren er ook tientallen gewonden en was er veel paniek omdat iedereen dacht dat het om een terroristische aanslag ging.

De brandweer moest zaterdagmorgen in het centrum van Parijs een gaslek onderzoeken bij een bakkerij. Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was en enkele brandweermannen reeds in het gebouw waren vond er een enorme ontploffing plaats.

Volgens de Franse en Spaanse kranten gaat het om een gasexplosie maar dat moet uiteindelijk nog onderzocht worden. De explosie zorgde er echter wel voor dat er een enorme ravage werd aangericht in het gebouw zelf maar ook in de omgeving met kapotte ruiten, veel rotzooi en omgeslagen auto’s.

De overleden vrouw was samen met haar echtgenoot die bij de explosie ernstig gewond raakte in de omgeving van de bakkerij die tot ontploffing kwam. De vrouw overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen terwijl haar man daar nog behandeld wordt, aldus de Spaanse ambassade in Frankrijk.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken