Spaanse vrouw omgekomen bij gasexplosie Parijs

Oeps ... foto ontbreekt!

Spaanse vrouw omgekomen bij gasexplosie Parijs

Dit artikel is 6 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Zaterdagmorgen heeft een enorme gasexplosie in het centrum van de Franse stad Parijs het leven gekost aan drie personen, twee brandweermannen en een Spaanse vrouw. Naast de drie doden waren er ook tientallen gewonden en was er veel paniek omdat iedereen dacht dat het om een terroristische aanslag ging.

De brandweer moest zaterdagmorgen in het centrum van Parijs een gaslek onderzoeken bij een bakkerij. Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was en enkele brandweermannen reeds in het gebouw waren vond er een enorme ontploffing plaats.

Volgens de Franse en Spaanse kranten gaat het om een gasexplosie maar dat moet uiteindelijk nog onderzocht worden. De explosie zorgde er echter wel voor dat er een enorme ravage werd aangericht in het gebouw zelf maar ook in de omgeving met kapotte ruiten, veel rotzooi en omgeslagen auto’s.

De overleden vrouw was samen met haar echtgenoot die bij de explosie ernstig gewond raakte in de omgeving van de bakkerij die tot ontploffing kwam. De vrouw overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen terwijl haar man daar nog behandeld wordt, aldus de Spaanse ambassade in Frankrijk.

Ga naar de inhoud