Spaanse vrouw omgekomen bij gasexplosie Parijs

Spaanse vrouw omgekomen bij gasexplosie Parijs
Beeld: Twitter

Spaanse vrouw omgekomen bij gasexplosie Parijs

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Zaterdagmorgen heeft een enorme gasexplosie in het centrum van de Franse stad Parijs het leven gekost aan drie personen, twee brandweermannen en een Spaanse vrouw. Naast de drie doden waren er ook tientallen gewonden en was er veel paniek omdat iedereen dacht dat het om een terroristische aanslag ging.

De brandweer moest zaterdagmorgen in het centrum van Parijs een gaslek onderzoeken bij een bakkerij. Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was en enkele brandweermannen reeds in het gebouw waren vond er een enorme ontploffing plaats.

Volgens de Franse en Spaanse kranten gaat het om een gasexplosie maar dat moet uiteindelijk nog onderzocht worden. De explosie zorgde er echter wel voor dat er een enorme ravage werd aangericht in het gebouw zelf maar ook in de omgeving met kapotte ruiten, veel rotzooi en omgeslagen auto’s.

De overleden vrouw was samen met haar echtgenoot die bij de explosie ernstig gewond raakte in de omgeving van de bakkerij die tot ontploffing kwam. De vrouw overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen terwijl haar man daar nog behandeld wordt, aldus de Spaanse ambassade in Frankrijk.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.