Consumentenbond Spanje waarschuwt voor kinderzitjes Decathlon

Consumentenbond Spanje waarschuwt voor kinderzitjes Decathlon
Beeld: Decathlon / Facua

MADRID – De Spaanse Consumentenbond Facua heeft samen met Decathlon een waarschuwing uitgegeven voor kinderzitjes voor achterop de fiets die verkocht worden bij Decathlon. Het gaat om de ‘portabebés 100 Bclip’ van het huismerk Btwin met een verkoopprijs van 45,99 euro.

Volgens de waarschuwing van de Facua gaat het om de kinderzitjes die verkocht werden tussen 1 oktober 2018 en 20 november 2019 en als referentienummer 2538309 hebben.  

Decathlon heeft ontdekt dat in sommige exemplaren van dit product het bevestigingspunt van de gesp van het kinderzitje kan breken. Dit kan gebeuren als er een turquoise blauwe lijn voor de zwarte gesp verschijnt. 

Decathlon raadt consumenten die in het bezit zijn van het defecte product aan om naar hun winkel te gaan om het in te ruilen voor een product met vergelijkbare kenmerken of om het aankoopbedrag terug te vragen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

Reageer op dit artikel

  Abonneren  
Abonneren op
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Door op ‘Versturen’ te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring en geef je ons toestemming om dagelijks een nieuwsbrief met het actuele Spanje nieuws te sturen. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief.