Consumentenbond Spanje waarschuwt voor kinderzitjes Decathlon

Consumentenbond Spanje waarschuwt voor kinderzitjes Decathlon
Beeld: Decathlon / Facua

MADRID – De Spaanse Consumentenbond Facua heeft samen met Decathlon een waarschuwing uitgegeven voor kinderzitjes voor achterop de fiets die verkocht worden bij Decathlon. Het gaat om de ‘portabebés 100 Bclip’ van het huismerk Btwin met een verkoopprijs van 45,99 euro.

Volgens de waarschuwing van de Facua gaat het om de kinderzitjes die verkocht werden tussen 1 oktober 2018 en 20 november 2019 en als referentienummer 2538309 hebben.  

Decathlon heeft ontdekt dat in sommige exemplaren van dit product het bevestigingspunt van de gesp van het kinderzitje kan breken. Dit kan gebeuren als er een turquoise blauwe lijn voor de zwarte gesp verschijnt. 

Decathlon raadt consumenten die in het bezit zijn van het defecte product aan om naar hun winkel te gaan om het in te ruilen voor een product met vergelijkbare kenmerken of om het aankoopbedrag terug te vragen.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.