Camping & Resort Sangulí in Salou gekozen tot fijnste familiecamping aan zee

Camping & Resort Sangulí in Salou gekozen tot fijnste familiecamping aan zee
Beeld: Sanguli / web

Camping & Resort Sangulí in Salou gekozen tot fijnste familiecamping aan zee

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Het is niet de eerste keer dat de Camping & Resort Sangulí in Salou aan de Costa Dorada een prijs in ontvangst mag nemen voor beste of fijnste camping. De ANWB-leden kozen ook dit jaar weer voor deze camping als fijnste familiecamping aan zee in het buitenland. In diezelfde rubriek wist Comfortcamping Scheldeoord in Baarland de titel in Nederland te winnen.

In totaal deden 60 campings mee aan de race om de Camping van het Jaar te worden in één van de drie rubrieken: De fijnste familiecamping aan zee, De meest gewaardeerde huuraccommodatie, De leukste kleine camping. 

In de rubriek fijnste familiecamping aan zee in het buitenland deden in Spanje dit jaar ook Camping La Ballena Alegre in Sant Pere Pescador aan de Costa Brava (Girona) en Tamarit Beach Resort in Tamarit aan de Costa Dorada (Tarragona) mee. Zij wisten echter niet te winnen want Camping & Resort Sangulí in Salou aan de Costa Dorada mocht de prijs voor fijnste familiecamping aan zee in ontvangst nemen in 2023.  

In de rubriek beste kleine camping van Europa deden geen Spaanse kandidaten mee, maar in de rubriek bijzonderste huuraccommodatie in Europa waren wel twee Spaanse kandidaten: Camping Monte Holiday in Gargantilla del Lozoya (Madrid) en Yelloh! Village Sant Pol in Sant Feliu de Guixols aan de Costa Brava (Girona).

Camping Sangulí

In het liefdevol onderhouden groen dat je overal op het terrein ziet van Camping & Resort Sangulí, zijn verschillende ‘werelden’ te vinden. Zo is er onder meer een Mediterraan, Afrikaans en Polynesisch gedeelte waar je je steeds in andere sferen bevindt. Sterker nog: de camping heeft maar liefst vijf zwembaden, elk in hun eigen thema dat tot in de perfectie is doorgevoerd. Je vindt hier (al dan niet tegen betaling) meer sportmogelijkheden dan op de Olympische Spelen en je kinderen kunnen kiezen uit drie speeltuinen en een animatieprogramma van de bovenste plank. 

Je huurt met hetzelfde gemak een villa, bungalow of safaritent en als je met een eigen kampeermiddel komt, kun je kiezen voor diverse typen staanplaatsen, oplopend in comfortniveau. De camping ligt pal aan het zandstrand en in badplaats Salou vind je elke vorm van werelds vertier die je je maar wensen kunt.

Ga naar de inhoud