Belgische vrouw om het leven gekomen bij auto ongeluk Málaga

Belgische vrouw om het leven gekomen bij auto ongeluk Málaga
Beeld: Voorbeeldfoto / 123rf

Belgische vrouw om het leven gekomen bij auto ongeluk Málaga

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Bij een auto ongeluk nabij Árchez in de Axarquía regio in de provincie Málaga is maandagmiddag een 65-jarige Belgische toeriste om het leven gekomen. Haar Belgische man raakte zwaargewond nadat de huurauto waarin ze zaten van de weg raakte en 200 meter lager in een afgrond terecht kwam.

Het ongeval gebeurde rond 13.45 uur maandagmiddag op een landelijk gelegen weg nabij de MA-5104 die Árchez met Cómpeta verbindt in de Axarquía regio in de provincie Málaga. Om de een of andere reden raakte de auto waarin de 65-jarige Belgen zaten van de weg en stortte deze in een afgrond/ravijn van 200 meter diep waar de auto dichtbij de Turvilla rivier tot stilstand kwam.

Volgens de regionale krant is het dodelijke ongeluk te wijten aan onoplettendheid van de bestuurder maar onderzoek moet uitwijzen wat de exacte oorzaak is van dit tragische ongeval. Het gaat om een huurauto van het merk Toyota Aygo.

De reddingsdiensten konden voor de 65-jarige Belgische vrouw niets meer doen aangezien zij door de val om het leven was gekomen. Haar echtgenoot, een ongeveer net zo’n oude Belgische man, kon na een 5 uur durende reddingsoperatie uit zijn benarde positie bevrijd worden. Hij werd daarna zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Ga naar de inhoud