Hoteliers Tenerife beginnen nieuwe luchtvaartmaatschappij

Hoteliers Tenerife beginnen nieuwe luchtvaartmaatschappij
Beeld: Canarian Airways

Hoteliers Tenerife beginnen nieuwe luchtvaartmaatschappij

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SANTA CRUZ – Vanaf vandaag hebben de eilandbewoners van Tenerife, de overige Canarische Eilanden en de inwoners van de bestemmingen waar vluchten gepland staan er een nieuwe luchtvaartmaatschappij bij. Het gaat om een 100% Canarische maatschappij opgericht door onder andere hoteliers van het eiland tenerife en met de naam ‘Canarian Airways’.

Diverse hoteleigenaren en One Airways hebben samen een nieuwe Canarische luchtvaartmaatschappij opgericht met de naam ‘Canarian Airways’. De Cabildo van Tenerife (regionale overheid) heeft het initiatief verwelkomd met name omdat het om een 100% Canarische bedrijf gaat.

Voorlopig heeft ‘Canarian Airways’ maar één vliegtuig met plaats voor 114 passagiers dat vanaf Tenerife Zuid zal gaan vliegen. De eerste lijndienstvluchten staan gepland vanaf half juni maar de eerste vlucht moet op 5 juni landen in Madrid-Barajas. In maart begint de verkoop van de vliegtickets die tegen schappelijke prijzen verkocht moeten worden.

De bestemmingen die voorlopig op het programma staan zijn: Madrid, Barcelona, ​​Vigo en Bilbao, Glasgow, Cardiff en Berlijn. Mocht het mogelijk en haalbaar zijn dan komen er nieuwe bestemmingen bij maar of Nederland en België daar ook zitten is nog niet bekend.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.