NIEUW BOEK: Het binnenland van Spanje in 22 autoroutes van Rik Zaal

NIEUW BOEK: Het binnenland van Spanje in 22 autoroutes van Rik Zaal
Beeld: De Arbeiderspers / aangepast

NIEUW BOEK: Het binnenland van Spanje in 22 autoroutes van Rik Zaal

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Sinds eind januari 2023 is het nieuwste boek van schrijver Rika Zaal in de winkels te vinden. Uiteraard gaat dit boek weer over Spanje en omschrijft hij in ‘Het binnenland van Spanje’ 22 autoroutes door het Spanje ver weg van de kust, voor velen het onbekende Spanje. Dit boek kun je direct HIER bestellen.

Rik Zaal is schrijver en programmamaker. Alweer twintig jaar geleden verraste hij heel Nederland met ‘Spanje: een reisgids’ gepubliceerd in 2002 en inmiddels uitgebracht in de vijfde druk en nog steeds HIER te koop. Kort daarna begon hij aan zijn volgende megaproject: ‘Heel Nederland. Een gids’ waaraan hij vijf jaar werkte. Dat boek is HIER te bestellen.

Twintig jaar na zijn eerste bejubelde reisgids doet Rik Zaal zijn favoriete land dunnetjes over in een reisgids die zich concentreert op het vergeten binnenland. In tweeëntwintig langzame etappes voert hij de lezer tijdens zijn ‘slow traveling’ trip door de kern van Spanje met haar weidsheid en gebergten waar de reiziger na elke bocht een ander uitzicht wacht. Daar is het nog altijd leeg op de wereld, daar is een tegenligger een belevenis. 

Onderweg passeer je in de reisgids ‘Het binnenland van Spanje in 22 autoroutes’ mooie kerken, kastelen en stadjes en dorpen met goede restaurants. Deze gids staat grotendeels met de rug naar de kust en de overbevolkte stranden en steden waar het toerisme akelig floreert. Bestel het boek meteen HIER en begin snel je Rik Zaal avontuur door het binnenland van Spanje.

Auteur: Rik Zaal
Uitgeverij: De Arbeiderspers
ISBN: 9789029545587
Pagina’s: 272

Ga naar de inhoud