skip to Main Content
Politie Navarra haalt Nederlandse campers van de weg
Noticias de Navarra

Politie Navarra haalt Nederlandse campers van de weg

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PAMPLONA – De autonome politie van Navarra heeft zondag drie campers stilgezet. Het gaat volgens de regionale krant om campers die een Nederlands kenteken hebben maar waarvan later bleek dat deze vals waren.

Bij een routine verkeerscontrole in de autonome regio Navarra heeft de autonome politie ‘Policia Foral’ drie campers tegengehouden voor controle. Op zich is dat niets vreemds en gebeurd dit vaker maar dit keer verliep het anders.

De agenten zagen drie campers met Nederlands kenteken op de weg en besloten de papieren te controleren. Toen de chauffeurs gevraagd werd om de papieren bleek dat het om personen ging met Belgische paspoorten en rijbewijzen.

Omdat de politie dat vreemd vond controleerden de agenten de Nederlandse nummerplaten waarbij bleek dat deze vals waren, net zoals de papieren van de campers.

Daarop besloten de agenten de campers in beslag te nemen en de chauffeurs boetes van 500 euro te geven voor het rijden met valse kentekenplaten. De campers worden pas teruggegeven als men de juiste documenten heeft.

Het is niet uit het krantenartikel op te maken of de campers gestolen zijn of niet.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 18 reacties
 1. Voor de personen die het stoort dat er een schreiffouwt in de tekst staat, gelieve zelf de fout te verbeteren met de volgende mogelijkheden:abcdefghijklmnopqrstuvwxyz, en u dan van verdere commentaar te onthouden als het niet over de inhoud van het artikel gaat. Proficiat redactie met jullie dagelijks nieuws,ik kijk er altijd naar uit.

  1. Hou verdomme nu eens op om steeds met het Nederelandse vingertje te wijzen op typ of taal fouten. De inhoud telt, basta, potverdomme !!!!!!!

   1. Een redactie die zichzelf respecteert, probeert taalfouten te vermijden want taalfouten ondermijnen de geloofwaardigheid van een artikel. Wanneer een tekst fouten bevat, word ik afgeleid van de inhoud. Zeker wanneer die dt-fouten schering en inslag zijn. Bovendien duidt dit op een gebrek aan respect voor de lezer. Is het nu echt zoveel gevraagd om zonder fouten te schrijven? Nederlands is toch niet zo moeilijk?

    1. Zelfs in de krant waarvoor je moet betalen staan taalfouten deze komen overal en altijd voor. Dus niet gaan zeiken want het nieuws hier krijg je voledig GRATIS en is er dus iemand die zich inzet zonder verdienste die voor de mensen hier het Spaanse nieuws naar Nederlands vertaald. Een gegeven paard in de bek kijken is respectloos.

  2. Muggen leuker,niet iedereen heeft kansen gekregen zoals U ,wat telt in het leven is respect voor alles en iedereen.EN DAT HEEFT U JAMMER GENOEG NIET!

 2. Raar verhaal dat ze er vanaf zouden komen met 500 euro boete. Dit stinkt naar diefstal of verduistering van de campers. Gezien de reclame erop wel zeker een Belgische verhuur camper.

 3. Heb er wel zo mijn eigen gedachten over.Toch wel oplettend van die politie in Navarra ( door een telefoontje uit NL ?)

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken