Vliegveld Zaragoza heeft vanaf mei 14 bestemmingen waaronder Brussel-Charleroi

Vliegveld Zaragoza heeft vanaf mei 14 vliegbestemmingen waaronder Brussel-Charleroi
Beeld: 123rf

Vliegveld Zaragoza heeft vanaf mei 14 bestemmingen waaronder Brussel-Charleroi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ZARAGOZA – Het regionale vliegveld van Zaragoza heeft tijdens de corona-crisis ondanks alle problemen in de luchtvaartwereld toch goede zaken gedaan vanwege het vrachttransport dat alleen maar steeg. Maar het vliegveld in Aragón wordt ook gebruikt voor binnenlandse en buitenlandse vluchten.

Vanaf mei zal het vliegveld van Zaragoza 14 vlieg bestemmingen krijgen met 46 vluchten per week. Tot nu heeft het regionale vliegveld alleen vluchten gehad van Wizz Air naar Roemenië en van Binter naar de Canarische Eilanden.

Maar vanaf mei komen daar diverse bestemmingen bij, zowel binnen als buiten Spanje. De 8 internationale vluchten worden hoofdzakelijk uitgevoerd door Ryanair maar ook door Wizz Air. De 5 binnenlandse vluchten zijn voor rekening van Ryanair, Binter, Vueling en Air Europa.

Een van de buitenlandse bestemming die Ryanair aanvliegt is het vliegveld van Brussel-Charleroi (België) dat vanaf 3 mei verbonden wordt met Zaragoza. Verder zijn er van Ryanair vluchten naar Parijs Beauvais (Frankrijk), Milaan Bergamo (Italië), Marrakesh (Marokko), Wenen (Oostenrijk), Lissabon (Portugal) en Londen Stansted (Verenigd Koninkrijk). Er zijn van Wizz Air vluchten naar Boekarest en Cluj Napoca in Roemenië.

Wat betreft de binnenlandse vluchten vliegt Ryanair naar Palma de Mallorca en Santiago de Compostela. Vueling en Air Europa vliegen ook vanaf Zaragoza naar Palma de Mallorca. Binter vliegt naar Tenerife en Gran Canaria en Air Europa naar Palma de Mallorca en Gran Canaria.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.