Vliegveld Zaragoza heeft vanaf mei 14 bestemmingen waaronder Brussel-Charleroi

Vliegveld Zaragoza heeft vanaf mei 14 vliegbestemmingen waaronder Brussel-Charleroi
Beeld: 123rf

Vliegveld Zaragoza heeft vanaf mei 14 bestemmingen waaronder Brussel-Charleroi

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ZARAGOZA – Het regionale vliegveld van Zaragoza heeft tijdens de corona-crisis ondanks alle problemen in de luchtvaartwereld toch goede zaken gedaan vanwege het vrachttransport dat alleen maar steeg. Maar het vliegveld in Aragón wordt ook gebruikt voor binnenlandse en buitenlandse vluchten.

Vanaf mei zal het vliegveld van Zaragoza 14 vlieg bestemmingen krijgen met 46 vluchten per week. Tot nu heeft het regionale vliegveld alleen vluchten gehad van Wizz Air naar Roemenië en van Binter naar de Canarische Eilanden.

Maar vanaf mei komen daar diverse bestemmingen bij, zowel binnen als buiten Spanje. De 8 internationale vluchten worden hoofdzakelijk uitgevoerd door Ryanair maar ook door Wizz Air. De 5 binnenlandse vluchten zijn voor rekening van Ryanair, Binter, Vueling en Air Europa.

Een van de buitenlandse bestemming die Ryanair aanvliegt is het vliegveld van Brussel-Charleroi (België) dat vanaf 3 mei verbonden wordt met Zaragoza. Verder zijn er van Ryanair vluchten naar Parijs Beauvais (Frankrijk), Milaan Bergamo (Italië), Marrakesh (Marokko), Wenen (Oostenrijk), Lissabon (Portugal) en Londen Stansted (Verenigd Koninkrijk). Er zijn van Wizz Air vluchten naar Boekarest en Cluj Napoca in Roemenië.

Wat betreft de binnenlandse vluchten vliegt Ryanair naar Palma de Mallorca en Santiago de Compostela. Vueling en Air Europa vliegen ook vanaf Zaragoza naar Palma de Mallorca. Binter vliegt naar Tenerife en Gran Canaria en Air Europa naar Palma de Mallorca en Gran Canaria.

Ga naar de inhoud