Opnames Netflix serie in huis Michael Douglas op Mallorca

Oeps ... foto ontbreekt!

Opnames Netflix serie in huis Michael Douglas op Mallorca

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Netflix is begonnen met de opnames voor de nieuwe Spaanse serie White Lines die zich weliswaar afspeelt op Ibiza maar voor het grootste deel wordt opgenomen op het eiland Mallorca. Het begin van de opnames is in de luxe woning s’Estaca in Valldemossa die eigendom is van de Amerikaanse acteur Michael Douglas.

De Amerikaanse streamingdienst Netflix keert terug naar het party-eiland Ibiza met een nieuwe serie gemaakt door niemand minder dan Álex Pina, de man achter de succesvolle serie ‘La Casa de Papel’ en ‘The Pier’. Net zoals in het geval van de populaire komische serie ‘Turn up Charlie’ op Netflix gaat de serie ‘White Lines’ ook over een DJ op het bekende eiland.

Ondanks dat ‘White Lines’ zich afspeelt op Ibiza zal het merendeel van de opnames plaatsvinden op buureiland Mallorca. De reden daarvoor is waarschijnlijk dat het makkelijker is om daar opnames te maken, het ongetwijfeld goedkoper is en er makkelijker huisvesting te vinden is voor het personeel tussen juni en september.

De opnames voor ‘White Lines’ zijn begonnen in de woning (die nog steeds te koop staat voor 50 miljoen dollar) van Michael Douglas in Valldemossa waarna er ook gefilmd zal worden in Palma, Escorca, Pollença en Santa Maria del Camí op Mallorca. Het is nog niet duidelijk waar opnames gemaakt worden op Ibiza.

‘White Lines’ is een thriller met als verhaal de verdwijning van een DJ uit Manchester. 20 jaar na zijn verdwijning duikt zijn lichaam op Ibiza op en zal zijn zus proberen te achterhalen wat er met haar broer 20 jaar daarvoor gebeurd is. Tijdens die zoektocht bezoekt ze dure jachten, grote huizen, discotheken en raakt ze verwikkeld in een web van leugens.

Ga naar de inhoud