Het Iberia Festival in Benidorm viert 10-jarig jubileum met een concert van Bonnie Tyler

Het Iberia Festival in Benidorm viert 10-jarig jubileum met een concert van Bonnie Tyler
Beeld: Iberia Festival

Het Iberia Festival in Benidorm viert 10-jarig jubileum met een concert van Bonnie Tyler

ALICANTE – Als je aan de Costa Blanca of in de buurt woont of daar in oktober op bezoek bent en van rockmuziek houdt moet je zeker eens het Iberia Festival bezoeken. In 2022 bestaat dit festival alweer 10 jaar en vindt deze plaats op 7 en 8 oktober en zijn er veel optredens van Loquillo, Ilegales, Burning en Tahures Zurdos. Recent werd bekend dat ook Bonnie Tyler naar Benidorm komt voor een concert.

Iedereen kent de Britse zangeres Bonnie Tyler natuurlijk wel van de bekende hits ‘It’s a heartache’ uit 1977 en natuurlijk ‘Total eclipse of the heart’ uit 1983. En ongetwijfeld zal Bonnie Tyler tijdens haar concert in Benidorm ook deze twee meezingers ten gehore brengen. Mocht je bij dit bijzondere concert aanwezig willen zijn dan kun je HIER via de website van het festival entreekaartjes kopen.

Op het moment van schrijven zijn de volgende optredens van nationale (Spaanse) en internationale artiesten bekend: Bonnie Tyler, Loquillo, Ilegales, Burning en Tahures Zurdos. Maar er moeten nog meer artiesten bijkomen dus houdt de website van het Iberia Festival in de gaten of volg het Festival op facebook.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.