Klein ‘dorp’ met zes gebouwen te koop in Galicië voor 137 duizend euro

Klein ‘dorp’ met zes gebouwen te koop in Galicië voor 137 duizend euro
Beeld: Idealista.es

Klein ‘dorp’ met zes gebouwen te koop in Galicië voor 137 duizend euro

LUGO – Nabij het dorp Pedrafita do Cebreiro in de provincie Lugo in de regio Galicië staat een klein ‘dorp’ of beter gezegd gehucht bestaande uit 6 gebouwen te koop. Het geheel staat op iets meer dan één hectare grond en staat te koop voor slechts 137.000 euro. Het gehucht bevindt zich in het Reserva Natural O Courel op 12 kilometer afstand van het dichtstbijzijnde dorp en niet ver van de Camino de Santiago route.

Vanwege de ligging in een toeristische en natuurlijke omgeving kan dit kleine dorp makkelijke dienst doen als een luxe B&B met bijgebouwen of een boutique hotel maar ook als privé woning of een cohousing complex of als familie- en/of vriendenproject.

Het terrein is 1,2 hectare groot en er staan zes stenen gebouwen van in totaal 1.300 vierkante meter met mogelijkheid tot uitbreiding op bouwgrond. Er is echter ook nog een tweede terrein van 2.683 vierkante meter groot waar een oude molen staat. Alle gebouwen moeten grondig verbouwd worden. Water komt uit de rivier en is gratis terwijl het elektriciteitsnetwerk verouderd is en dus vernieuwd moet worden. Al het papierwerk is in orde. Het geheel staat te koop voor 137.000 euro. Meer informatie en foto’s zijn HIER op de website van Idealista.es te bekijken.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.