Klein ‘dorp’ met zes gebouwen te koop in Galicië voor 137 duizend euro

Klein ‘dorp’ met zes gebouwen te koop in Galicië voor 137 duizend euro
Beeld: Idealista.es

Klein ‘dorp’ met zes gebouwen te koop in Galicië voor 137 duizend euro

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

LUGO – Nabij het dorp Pedrafita do Cebreiro in de provincie Lugo in de regio Galicië staat een klein ‘dorp’ of beter gezegd gehucht bestaande uit 6 gebouwen te koop. Het geheel staat op iets meer dan één hectare grond en staat te koop voor slechts 137.000 euro. Het gehucht bevindt zich in het Reserva Natural O Courel op 12 kilometer afstand van het dichtstbijzijnde dorp en niet ver van de Camino de Santiago route.

Vanwege de ligging in een toeristische en natuurlijke omgeving kan dit kleine dorp makkelijke dienst doen als een luxe B&B met bijgebouwen of een boutique hotel maar ook als privé woning of een cohousing complex of als familie- en/of vriendenproject.

Het terrein is 1,2 hectare groot en er staan zes stenen gebouwen van in totaal 1.300 vierkante meter met mogelijkheid tot uitbreiding op bouwgrond. Er is echter ook nog een tweede terrein van 2.683 vierkante meter groot waar een oude molen staat. Alle gebouwen moeten grondig verbouwd worden. Water komt uit de rivier en is gratis terwijl het elektriciteitsnetwerk verouderd is en dus vernieuwd moet worden. Al het papierwerk is in orde. Het geheel staat te koop voor 137.000 euro. Meer informatie en foto’s zijn HIER op de website van Idealista.es te bekijken.

Ga naar de inhoud