Search
menu
Search

Op zoek naar een relatiegeschenk? Lees hier onze tips

Op zoek naar een relatiegeschenk? Lees hier onze tip

Op zoek naar een relatiegeschenk? Lees hier onze tips

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Door middel van een relatiegeschenk kan je de waardering die je voor een relatie hebt uitstekend kenbaar maken. Toch vinden veel mensen het lastig om relatiegeschenken te kiezen en helaas schiet dit er dan ook vaak bij in. Hartstikke zonde als je het ons vraagt en in dit artikel gaan we je dan ook zeker op enkele leuke ideeën brengen. Je leest ze hieronder.

Een relatiegeschenk hoeft niet te duur te zijn

Bij het geven van een relatiegeschenk is de prijs niet van belang. Het gaat namelijk om de waardering en je hoeft je er dan ook niet voor te schamen wanneer je een relatief goedkoop cadeau geeft. Vaak vinden ontvangende relaties het namelijk ook zonde wanneer er honderden euro’s aan cadeaus worden uitgegeven en kan het zo zijn dat ze zich zelfs schuldig voelen. Een duur relatiegeschenk heeft dan ook vaak het tegenovergestelde effect.

Laat het cadeau aansluiten op het bedrijf

Het is ook vaak een goed idee om te kiezen voor een relatiegeschenk dat past bij de identiteit van jouw bedrijf óf het ontvangende bedrijf. Vooral dit laatste zal indruk maken en benadrukken dat je weet met wie je te maken hebt.

Maak het persoonlijk

Aan iedere relatie hetzelfde cadeau geven is natuurlijk allesbehalve creatief, maar ook nog eens beschamend wanneer ze dit ontdekken. Je relatie zal zich hierdoor namelijk absoluut niet bijzonder voelen en dit is natuurlijk precies hetgeen wat je niet wilt. Net zoals we hierboven hebben aangegeven is het dus belangrijk om het geschenk aan te laten sluiten bij het bedrijf.

Keuze uit verschillende cadeaus

Wat zijn nu goede relatiegeschenken? We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Gepersonaliseerde mokken

Bij ieder bedrijf is de koffie of thee meestal niet aan te slepen. Het geven van gepersonaliseerde koffiemokken is dan ook een uitstekend idee, aangezien iedere medewerker elke dag opnieuw aan je zal denken. Daarnaast ben je er zeker van dat deze producten lang gebruikt zullen worden, waardoor ook je bedrijf in beeld blijft.

Gepersonaliseerde pennen

Net zoals koffiemokken zullen ook pennen iedere dag opnieuw gebruikt worden. Ook dit zijn dus uitstekende geschenken die ook nog eens bijzonder handig zijn.

Unieke geschenken

Liever een uniek cadeau geven waar je zeker van bent dat je relatie deze nog niet eerder heeft ontvangen? Dan zijn ook hier zeker mogelijkheden genoeg voor. We noemen bijvoorbeeld een setje met bedrukte bloempotten inclusief zaden of wat te denken van een bedrukte hangmat? Mogelijkheden genoeg en ga dan ook zeker niet voor de eerste de beste keuze en vergeet ook zeker niet je collega’s tijdens je zoektocht naar het beste cadeau te betrekken.

Ga naar de inhoud