Verloren portefeuille met 500 euro aangegeven bij politie Valladolid

Verloren portefeuille met 500 euro aangegeven bij politie Valladolid
Beeld: @PoliciaVLL / twitter

Verloren portefeuille met 500 euro aangegeven bij politie Valladolid

VALLADOLID – In Valladolid in de regio Castilië en León bracht de uitbater van een bakkerij een portefeuille binnen bij de Nationale Politie. De portefeuille werd gevonden in zijn winkel, en ondanks dat daarin 500 euro cash zat, kwam die toch eerlijk bij de politie terecht.

De laatste tijd is er zo veel slechts nieuws dat je nog je geloof in de mensheid zou verliezen. Gelukkig zijn er af en toe ook kleine lichtpuntjes die het tegendeel bewijzen en aantonen dat de meeste mensen echt wel deugen. De krant El Norte de Castilla brengt zo een voorbeeld in het nieuws, wij bij SpanjeVandaag beslisten het met dezelfde intentie te vertalen.

Alles begon toen een anonieme vrouw van rond de 50 jaar tot het besef kwam dat ze haar portefeuille verloren was. Gezien daar ook nog eens 500 euro in zat, gaf ze bijna meteen de hoop op. Er waren verschillende uren voorbij gegaan sinds ze het ding waarschijnlijk ergens had achtergelaten, en zelfs als de portefeuille nog terecht kwam, zou het geld er vast niet meer in zitten.

Groot was de verrassing van de vrouw toen ze een telefoontje kreeg van het politiekantoor van de buurt La Victoria. De vrouw was dinsdagochtend binnengegaan bij bakkerij Zorita, en daar was haar portefeuille onopgemerkt uit haar zak gevallen. Een van de andere kanten twijfelde niet en gaf de portefeuille door aan de bakkerbediende. Rafael Marcos, uitbater van de bakkerij, vertelt; “het getuigt van eer, de klant twijfelde niet om de portefeuille meteen aan ons af te staan. De vrouw in kwestie komt hier vaker. 

De vrouw zelf kon haar geluk niet op toen ze hoorde dat haar portefeuille terecht was. Naast het geld zaten er namelijk twee tickets in om woensdag mee te reizen. Soms draait een geval van pech toch nog goed uit dankzij de hulp van een ander!

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.