Movistar+ Lite moet de nieuwe Spaanse Netflix worden

Movistar+ Lite moet de nieuwe Spaanse Netflix worden
Beeld: OCU
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Als het aan de Spaanse telecomprovider Movistar ligt dan zal het nieuwe on-demand platform Movistar+ Lite de vervanging van Netflix gaan worden. Of dat zo ver zal komen is nog maar de vraag maar het zal zeker voor de niet Movistar abonnees een manier zijn om toch naar de films, series en sport evenementen te kijken die Movistar in de Fusion pakketten aan de abonnees aanbiedt.

Movistar+ Lite is een low cost mogelijkheid om series, films, sport en programma’s te bekijken die normaal gesproken alleen door de abonnees van de Movistar Fusion ADSL/mobiel/huistelefoon pakketten te bekijken is. Movistar+ Lite voegt zich op die manier in het lijstje van Netflix, HBO, Sky en Amazon Prime Video om on-demand streaming services aan te bieden aan de Spaanse televisiekijkers.

Movistar+ Lite kost 8 euro per maand maar als men een contract afsluit is de eerste maand gratis en kan deze als test gebruikt worden. Het is ook mogelijk het abonnement op te zeggen wanneer je maar wilt en uiteraard is het mogelijk om dat wat Movistar+ Lite aanbiedt te bekijken op de PC/MAC, tablet en smartphones via de speciale app.

Het is met Movistar+ Lite mogelijk om te kijken naar de eigen producties, de zogenaamde Movistar Originales, waarvan men 13 lanceringen per jaar belooft, in totaal 300 series en documentaires, zo’n 270 speelfilms en 60 andere programma’s.

Via de streamingdienst kan gekeken worden (door niet Movistar+ klanten) naar de eigen kanalen #0, #Vamos (sport), Movistar Series en Movistar Seriesmania. Wat betreft de sport gaat het om die evenementen die worden uitgezonden via de eigen #0 en #Vamos kanalen waarbij er geen sprake is van de voetbalwedstrijden, die zijn voorlopig alleen nog te bekijken door de klanten van de Movistar+ pakketten.

Enkele eigen producties (Movistar Originales) van Movistar (via het kanaal #0) zijn o.a. Arde Madrid, El Embarcadero (als The Pier ook in Nederland (Ziggo) te zien), Mira lo que has hecho, La Peste, Gigantes, Vergüenza, Vis a Vis, Skam, Matar Padre, Félix, La Zona, El día de Mañana, Justo antes Cristo, Instinto en de nieuwste serie Hierro.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.