Search
menu
Search

Movistar+ Lite moet de nieuwe Spaanse Netflix worden

Oeps ... foto ontbreekt!

Movistar+ Lite moet de nieuwe Spaanse Netflix worden

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Als het aan de Spaanse telecomprovider Movistar ligt dan zal het nieuwe on-demand platform Movistar+ Lite de vervanging van Netflix gaan worden. Of dat zo ver zal komen is nog maar de vraag maar het zal zeker voor de niet Movistar abonnees een manier zijn om toch naar de films, series en sport evenementen te kijken die Movistar in de Fusion pakketten aan de abonnees aanbiedt.

Movistar+ Lite is een low cost mogelijkheid om series, films, sport en programma’s te bekijken die normaal gesproken alleen door de abonnees van de Movistar Fusion ADSL/mobiel/huistelefoon pakketten te bekijken is. Movistar+ Lite voegt zich op die manier in het lijstje van Netflix, HBO, Sky en Amazon Prime Video om on-demand streaming services aan te bieden aan de Spaanse televisiekijkers.

Movistar+ Lite kost 8 euro per maand maar als men een contract afsluit is de eerste maand gratis en kan deze als test gebruikt worden. Het is ook mogelijk het abonnement op te zeggen wanneer je maar wilt en uiteraard is het mogelijk om dat wat Movistar+ Lite aanbiedt te bekijken op de PC/MAC, tablet en smartphones via de speciale app.

Het is met Movistar+ Lite mogelijk om te kijken naar de eigen producties, de zogenaamde Movistar Originales, waarvan men 13 lanceringen per jaar belooft, in totaal 300 series en documentaires, zo’n 270 speelfilms en 60 andere programma’s.

Via de streamingdienst kan gekeken worden (door niet Movistar+ klanten) naar de eigen kanalen #0, #Vamos (sport), Movistar Series en Movistar Seriesmania. Wat betreft de sport gaat het om die evenementen die worden uitgezonden via de eigen #0 en #Vamos kanalen waarbij er geen sprake is van de voetbalwedstrijden, die zijn voorlopig alleen nog te bekijken door de klanten van de Movistar+ pakketten.

Enkele eigen producties (Movistar Originales) van Movistar (via het kanaal #0) zijn o.a. Arde Madrid, El Embarcadero (als The Pier ook in Nederland (Ziggo) te zien), Mira lo que has hecho, La Peste, Gigantes, Vergüenza, Vis a Vis, Skam, Matar Padre, Félix, La Zona, El día de Mañana, Justo antes Cristo, Instinto en de nieuwste serie Hierro.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?