Nieuwe Mercadona supermarkten in Torrevieja en Orihuela

Nieuwe Mercadona supermarkten in Torrevieja en Orihuela
Beeld: Mercadona.es

Nieuwe Mercadona supermarkten in Torrevieja en Orihuela

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Het is geen wereldnieuws en sommige lezers zullen wel denken dat er weer over Mercadona geschreven wordt maar feit is dat veel lezers fan zijn van deze Spaanse supermarktketen en voor de inwoners en bezoekers (die vanaf 1 juli weer naar Spanje kunnen komen) van de gemeenten Torrevieja en Orihuela is het goed nieuws. Mercadona heeft daar namelijk twee nieuwe supermarkten geopend.

Voor de meeste inwoners van Spanje is het naar de Mercadona gaan om boodschappen te doen de normaalste zaak van de wereld maar veel bezoekers die voor korte of langere tijd naar Spanje komen is het een genot om de Mercadona te bezoeken. Het is en blijft natuurlijk gewoon een supermarkt maar de Mercadona winkels worden wel steeds beter, groter en moderner.

In Torrevieja en in Orihuela kunnen de inwoners en bezoekers nu hun boodschappen gaan doen in hagelnieuwe winkels die deze vrijdag 12 juni zijn geopend. De Mercadona in Torrevieja is gelegen naast het winkelcentrum Habaneras en de supermarkt in Orihuela is gevestigd in het winkelcentrum Ociopía.

Er komen niet méér supermarkten bij in deze gemeenten want met de opening van deze twee Mercadona winkels worden er andere oudere winkels gesloten, om precies te zijn de Mercadona in de Urbanización Torreta in Torrevieja en de Mercadona in de Jaime I straat in Orihuela.

Met de opening van deze nieuwe winkels blijft het aantal Mercadona supermarkten in de provincie Alicante gelijk met 98 winkels in 42 gemeenten met 5.183 werknemers. In heel Spanje heeft Mercadona inmiddels 1.636 supermarkten met meer dan 90.000 werknemers. Er zijn inmiddels ook 10 Mercadona winkels in Portugal.

Ga naar de inhoud