Nieuwe Mercadona supermarkten in Torrevieja en Orihuela

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nieuwe Mercadona supermarkten in Torrevieja en Orihuela
Beeld: Mercadona.es

ALICANTE – Het is geen wereldnieuws en sommige lezers zullen wel denken dat er weer over Mercadona geschreven wordt maar feit is dat veel lezers fan zijn van deze Spaanse supermarktketen en voor de inwoners en bezoekers (die vanaf 1 juli weer naar Spanje kunnen komen) van de gemeenten Torrevieja en Orihuela is het goed nieuws. Mercadona heeft daar namelijk twee nieuwe supermarkten geopend.

Voor de meeste inwoners van Spanje is het naar de Mercadona gaan om boodschappen te doen de normaalste zaak van de wereld maar veel bezoekers die voor korte of langere tijd naar Spanje komen is het een genot om de Mercadona te bezoeken. Het is en blijft natuurlijk gewoon een supermarkt maar de Mercadona winkels worden wel steeds beter, groter en moderner.

In Torrevieja en in Orihuela kunnen de inwoners en bezoekers nu hun boodschappen gaan doen in hagelnieuwe winkels die deze vrijdag 12 juni zijn geopend. De Mercadona in Torrevieja is gelegen naast het winkelcentrum Habaneras en de supermarkt in Orihuela is gevestigd in het winkelcentrum Ociopía.

Er komen niet méér supermarkten bij in deze gemeenten want met de opening van deze twee Mercadona winkels worden er andere oudere winkels gesloten, om precies te zijn de Mercadona in de Urbanización Torreta in Torrevieja en de Mercadona in de Jaime I straat in Orihuela.

Met de opening van deze nieuwe winkels blijft het aantal Mercadona supermarkten in de provincie Alicante gelijk met 98 winkels in 42 gemeenten met 5.183 werknemers. In heel Spanje heeft Mercadona inmiddels 1.636 supermarkten met meer dan 90.000 werknemers. Er zijn inmiddels ook 10 Mercadona winkels in Portugal.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.