Van de Spaanse wijngaarden bij jou thuis geleverd via Tio Santos

Van de Spaanse wijngaarden bij jou thuis geleverd via Tio Santos
Beeld: Freepik

Van de Spaanse wijngaarden bij jou thuis geleverd via Tio Santos

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De nieuwe Nederlandse wijn-online winkel Tio Santos biedt een unieke selectie aan Spaanse kwalitatieve restaurant wijnen voor een scherpe prijs! Want bij Tio Santos vinden ze dat iedereen moet kunnen genieten van unieke Spaanse wijnen, ook in tijden dat men niet zo makkelijk naar Spanje kan reizen om de ‘vino’ daar op een terrasje te drinken. 

We wachten met z’n allen alweer een hele tijd op de Spaanse zon. De momenten met vrienden op Ibiza of met de familie in Barcelona lijken alweer tijden geleden. Hoe heerlijk zou het zijn als we deze fijne momenten dunnetjes kunnen herleven?!

Kunnen we niet naar de Spaanse zon, dan brengen we de zon toch naar Nederland! Tio Santos biedt een unieke selectie aan klassieke Spaanse wijnen voor de beste prijs! Want bij Tio Santos vinden ze dat iedereen het glas moet heffen met de allerbeste Spaanse wijnen. 

Passievol uniek en klassiek

De wijnen zijn uniek, omdat bijna alle wijnen alleen te vinden zijn via tiosantos.com en bij toprestaurants. Bereid een heerlijk diner of bestel bij je favoriete restaurant en wij zorgen voor een passende wijn.

De wijnen zijn klassiek, omdat de wijnen direct worden geleverd van de Spaanse wijngaarden bij jou thuis. Kies de wijn van het gebied waar je op vakantie bent geweest of kijk voor een heerlijke cava om het voorjaar te vieren!

Tio Santos wil zijn passie voor smaakvolle wijnen delen en iedereen laten genieten van de beste Spaanse wijnen. Een beginnende wijndrinker of al wat meer ervaren? Samen vinden ze bij Tio Santos snel en makkelijk de beste Spaanse wijn die bij jou of het gerecht van vanavond past! 

Speciaal voor onze lezers geeft Tio Santos een speciale korting, dat is toch mooi meegenomen. Gebruik bij bestelling op www.tiosantos.com deze code:SPANJEVANDAAG01 en geniet van het actuele Spanje nieuws van SpanjeVandaag en een Spaanse vino tinto of vino blanco van Tio Santos. ¡SALUD!

Unieke wijnen voor de beste prijs

‘Welke wijn past bij mij?’ Tio Santos neemt je aan de hand mee in de mooie wereld van Spaanse wijnen. Leer je smaak kennen, beoordeel thuis de gekozen smaaksensatie en lees je in over de leuke weetjes van de Spaanse wijnstreken en druivenrassen. Bij Tio Santos is iedereen een professional!

Alleen topwijnen

Alle wijnen bij Tio Santos zijn geselecteerd, geproefd en beoordeeld door een vakjury, wijnexperts én consumenten. Kies dus gemakkelijk en snel de wijn van je favoriete wijnstreek of een wijn die past bij je smaakprofiel of gerecht. Óf maak het jezelf nog makkelijker en bestel een van de samengestelde voordeelboxen. 

Wat je ook kiest, over de smaak en kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Tio Santos levert alleen de beste Spaanse wijnen direct van de wijngaarden bij jou thuis! Met de wijnen van Tio Santos vier je pas echt goed het leven!

aaawijn
Ga naar de inhoud