Wandelgebied Barceloneta in Barcelona is een Top Manta markt geworden (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BARCELONA – De populaire wijk Barceloneta in Barcelona is de laatste jaren een toeristische trekpleister geworden waardoor er ook aardig wat problemen zijn, mede vanwege de toeristische appartementen verhuur. Ook de Top Manta verkoop is de laatste jaren enorm toegenomen en de boulevard die aan de jachthaven ligt, is tegenwoordig een grote “black market” geworden. Deze video laat zien hoe het eruit ziet.

Kleding, schoenen, shirts van FC Barcelona, horloges, kleden, muziek, films, hoeden, tassen, jassen etc. Noem het op en het is te vinden op de voetgangerszone langs de Passeig de Joan de Borbò aan de jachthaven kant. Tientallen zoniet meer dan honderd hoofdzakelijk Afrikaanse verkopers hebben daar hun kleedje op de grond gelegd en verkopen alles wat ze maar kunnen.

Ondanks de meerdere aankondigingen van de gemeente dat ze iets gaan doen aan de illegale verkoop van hoofdzakelijk namaakproducten, lijkt het erop dat het alleen maar erger is geworden de laatste tijd. In plaats van verspreid door de stad hebben alle verkopers zich verzameld in de wijk Barceloneta.

De journaliste Mayka Navarro maakte voor de krant La Vanguardia video opnames waarop duidelijk te zien is hoe het voetgangersgebied langs de jachthaven van Barcelona veranderd is in een illegale markt.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.