Zanger Julio Iglesias dankzij rechter opnieuw vader geworden

Zanger Julio Iglesias dankzij rechter opnieuw vader geworden
Beeld: Archieffoto

Zanger Julio Iglesias dankzij rechter opnieuw vader geworden

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De 78-jarige Spaanse zanger Julio Iglesias is opnieuw vader geworden, dit keer van een 43-jarige Spanjaard. Javier Sánchez Santos werd in 1976 geboren en is dankzij een uitspraak van de rechter tegen de wens van Julio in alweer het negende kind van de beroemde Spaanse zanger geworden.

Javier Santos heeft jaren gestreden om Julio Iglesias als biologische vader te laten erkennen. Het was de beroemde zanger die nooit wilde meewerken door DNA af te geven en ook in dit geval deed Julio dit niet. Maar een privé detective wist in opdracht van de advocaat van de vermeende zoon Javier Santos DNA van Julio José Iglesias, een erkende zoon van de zanger, te achterhalen wat blijkbaar overeenkomt met Javier Santos en dus ook met Julio Iglesias.

Daarom acht de rechter dat de 43-jarige Spanjaard het negende kind is van Julio Iglesias. Of de biologische vader (julio) en zijn nu door de rechter erkende zoon (Javier) elkaar ooit zullen omarmen is nog maar de vraag want in kamp-Julio Iglesias is men niet blij met deze gang van zaken. Zij laten het er dan ook niet bij zitten en zullen zeker tegen de gerechtelijke uitspraak ingaan.

[su_note note_color=”#fdf2ec”]Leestip: Wie is de zanger Julio Iglesias [/su_note]

Negen kinderen

Javier Sánchez Santos (1976) is nu door een Spaanse rechter erkend als negende kind van Julio Iglesias. De overige kinderen zijn: Chábeli Iglesias Preysler (1971); Julio Iglesias, Jr. Preysler (1973); Enrique Iglesias Preysler (1975); Miguel Alejandro Iglesias Rijnsburger (1997); Rodrigo Iglesias Rijnsburger (1999); Victoria Iglesias Rijnsburger (2001); Cristina Iglesias Rijnsburger (2001); Guillermo Iglesias Rijnsburger (2007).

Drie van zijn kinderen wist Julio samen met zijn eerste echtgenote Isabel Preysler te krijgen terwijl de andere vijf kinderen van zijn huidige Nederlandse echtgenote Miranda Rijnsburger zijn. Het negende kind werd verwekt tijdens een buitenechtelijke relatie van de zanger met de moeder van Javier Sánchez Santos.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.