Duitse man bij reddingspoging echtgenote in Torrevieja verdronken

Duitse man bij reddingspoging echtgenote in Torrevieja verdronken
Beeld: Torrevieja.es

Duitse man bij reddingspoging echtgenote in Torrevieja verdronken

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Vrijdag is een 60-jarige Duitse man verdronken toen hij probeerde in zee zijn echtgenote in nood te redden. Het voorval deed zich voor bij het La Mata strand in de kustplaats Torrevieja in het zuiden van de provincie Alicante. De vrouw werd door de sterke stroming zeeinwaarts geduwd en haar echtgenoot probeerde dat te voorkomen.

Vrijdagavond rond 21 uur toen er op het Playa La Mata in Torrevieja geen strandwachten meer aanwezig waren, is een 60-jarige Duitse toerist verdronken . Hij probeerde zijn echtgenote uit zee te halen maar overleefde dat niet omdat hijzelf in de problemen kwam.

Uiteindelijk wist een Guardia Civil agent die geen dienst had zowel de man als de vrouw uit zee te halen maar terwijl de vrouw het voorval overleefde overleed de man ter plaatse op het strand ter hoogte van de bar la Fusión.

De agent wist als eerste de 58-jarige vrouw uit het water te halen en op het strand bij omstanders achter te laten waarna hij weer de zee in ging om de man te redden. Hij slaagde er ook in de Duitse man uit zee te halen maar ondanks het reanimeren lukte het niet om de man in leven te houden. De vrouw werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht maar kon deze zaterdag weer verlaten.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.