Spanje promoot producten in het buitenland met ‘Spain Food Nation’

Spanje promoot producten in het buitenland met ‘Spain Food Nation’
Beeld: Freepik
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Het Spaanse Ministerie van Visserij, Landbouw en Voeding heeft samen met het Ministerie van Industrie, Handel en Toerisme een campagne opgezet om Spaanse producten zoals olijfolie, Spaanse ham en wijn in een twintigtal landen te promoten. In totaal heeft men een budget van 4 miljoen euro om via ‘Spain Food Nation’ de Spaanse gastronomie te promoten.

Spaanse wijnen, tafel-olijven, olijfolie, sinaasappels, Spaanse hammen noem het maar op. Er zijn genoeg uitstekende Spaanse producten te vinden die de moeite waard zijn om in het buitenland te promoten. Daarom is men een actie gestart om tot juni 2021 via ‘Spain Food Nation’ de Spaanse producten en etenswaren te promoten.

Naast een website (in het Engels) met veel uitgebreide informatie, nieuws en artikelen over de Spaanse producten, zijn er ook gerechten, foto’s en veel meer achtergrondinformatie te vinden. Daaronder ook deze onderstaande korte video’s met een korte Spaanse les over hoe men bepaalde typische Spaanse producten uitspreekt.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de redactie. Ook het gebruik van afbeeldingen is niet toegestaan omdat deze eventueel copyright beschermd zijn. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.