Met de helikopter Marbella vanuit de lucht zien is nu mogelijk

Met de helikopter Marbella vanuit de lucht zien is nu mogelijk
Beeld: Voorbeeldfoto / © Freepik

MÁLAGA – Stel je woont in Marbella of komt veel op bezoek in deze luxe kustplaats aan de Costa del Sol maar je wilt Marbella wel eens vanuit een ander perspectief zien, dan is een helikoptervlucht een leuk idee. Vanaf deze maand is dat mogelijk en ook nog eens voor een redelijke prijs (voor iemand die in Marbella woont wel in ieder geval).

De haven van Puerto Banus is gestart met een helikopterservice waarbij het mogelijk is om ‘Marbella desde el aire’ te zien tijdens een korte vlucht van 10 minuten. Dat heeft een kostprijs van 99 euro per persoon met minimaal 4 personen.

Met deze helikoptervlucht kun je Pico de la Cocha, de Sierra Blanca, Nueva Andalucía en de Puerto Deportivo van Puerto Banus eens op een andere manier zien.

De helikopter heeft de vertrek en aankomst in de haven van Puerto Banus. Het is al mogelijk om deze maand een vlucht te maken maar wees snel want vol = vol. Vluchten zijn te reserveren via het telefoonnummer 952 909 800 of via het e-mailadres info@puertojosebanus.es.

Om alvast een voorproefje te hebben deze video van drone-opnames.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

7
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
romaindz@gmail.com

Lijkt me ZEER dubieus en niet officieel gezien deze helikopter geen kenletters vertoond hetgeen wettelijk verplicht is aan beide kanten van het toestel.. Piloten met beroepsvergunning ????Verzekering ???

Juan74

Eehh het woord ¨Voorbeeldfoto¨ niet gezien zeker??

Juan74

Je kan Marbella al bekijken vanuit een helikoper zo lang er helikopters bestaan lijkt me, maar goed. Een artikel voor een sponsor, we begrijpen het wel hoor.

Leendert Suurbier

Hardstikke leuk idee en bedankt voor de drone vlucht dat bespaart ons in deze dure kerstmaand toch weer € 198,=.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.