Met de helikopter Marbella vanuit de lucht zien is nu mogelijk

Oeps ... foto ontbreekt!

Met de helikopter Marbella vanuit de lucht zien is nu mogelijk

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Stel je woont in Marbella of komt veel op bezoek in deze luxe kustplaats aan de Costa del Sol maar je wilt Marbella wel eens vanuit een ander perspectief zien, dan is een helikoptervlucht een leuk idee. Vanaf deze maand is dat mogelijk en ook nog eens voor een redelijke prijs (voor iemand die in Marbella woont wel in ieder geval).

De haven van Puerto Banus is gestart met een helikopterservice waarbij het mogelijk is om ‘Marbella desde el aire’ te zien tijdens een korte vlucht van 10 minuten. Dat heeft een kostprijs van 99 euro per persoon met minimaal 4 personen.

Met deze helikoptervlucht kun je Pico de la Cocha, de Sierra Blanca, Nueva Andalucía en de Puerto Deportivo van Puerto Banus eens op een andere manier zien.

De helikopter heeft de vertrek en aankomst in de haven van Puerto Banus. Het is al mogelijk om deze maand een vlucht te maken maar wees snel want vol = vol. Vluchten zijn te reserveren via het telefoonnummer 952 909 800 of via het e-mailadres info@puertojosebanus.es.

Om alvast een voorproefje te hebben deze video van drone-opnames.

Ga naar de inhoud