Ex vermoordde vriendin en gooit hoofd- en handenloos lichaam in zee bij Marbella

Ex vermoorde vriendin en gooit hoofd- en handenloos lichaam in zee bij Marbella
Beeld: @policia / twitter

Ex vermoordde vriendin en gooit hoofd- en handenloos lichaam in zee bij Marbella

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De Spaanse politie heeft het mysterie van het onthoofde lichaam dat op het strand van Marbella werd gevonden opgelost. Het was de Colombiaanse ex-vriend van Natalia die de vrouw heeft vermoord om daarna haar hoofd en handen te verwijderen om het lichaam daarna in zee te gooien. Terwijl de man bekend heeft, zoekt de politie in zee naar Natalia’s hoofd en handen.

Het recent op het Las Cañas strand van Marbella hoofd- en handenloze gevonden lichaam blijkt van de 46-jarige Colombiaanse Natalia te zijn. Zij werd door haar ex-vriend vermoord en in zwaar verminkt waarna hij haar lichaam en waarschijnlijk ook haar hoofd en handen in zee gooide. 

Na de vondst van het onthoofde lichaam door enkele jongeren op het Las Cañas strand, ter hoogte van restaurant Club 200, werden op sociale media diverse video’s gedeeld van het gevonden vrouwenlichaam. Familieleden van de gevonden vrouw zagen dat en meenden het lichaam van Natalia te zien. De politie werd gebeld en een persoon werd aangehouden en weer vrijgelaten.

Daarna werd de ex-vriend van Natalia, waarmee ze gedurende vijf maanden een relatie had, aangehouden. Tijdens het politieverhoor gaf hij toe dat hij Natalia had vermoord en daarna haar hoofd en handen had verwijderd om identificatie te voorkomen. Natalia’s ex-vriend is een bekende bij de politie omdat hij al eerder was gearresteerd voor partnergeweld.

marbella strand
Lichaam van vrouw zonder hoofd en handen op een strand van Marbella gevonden
Zondagmiddag hebben wandelaars op een strand in Marbella het zwaar verminkte lichaam van een vrouw zonder hoofd en handen gevonden waarbij het om een afreke …
icoon2022www.spanjevandaag.com
Ga naar de inhoud