Search
menu
Search

Zeeman heeft een nieuwe winkel geopend in Vila-seca aan de Costa Dorada

Zeeman heeft een nieuwe winkel geopend in Vila-seca aan de Costa Dorada
Beeld: Zeeman / web

Zeeman heeft een nieuwe winkel geopend in Vila-seca aan de Costa Dorada

Zeeman heeft recent een nieuwe winkel geopend aan de Costa Dorada. De Nederlandse keten die in Spanje al snel de bijnaam ‘Primark holandés’ heeft gekregen, had al winkels in de nabijgelegen steden Reus en Tarragona, maar de nieuwe Zeeman in Vila-seca is dichter bij de kustplaatsen La Pineda, Salou en Cambrils waar ook veel Nederlandse en Belgische Zeeman-fans wonen of op vakantie komen.

Vreemd genoeg heeft nog geen enkele regionale krant over de nieuwe Zeeman winkel geschreven, maar iemand van onze redactie kwam er toevallig langs en kon zijn ogen niet geloven (omdat hij graag bij Zeeman koopt kennelijk). De Zeeman in Vila-seca ligt pal naast het postkantoor Correos aan de Avinguda Pere Molda, op de hoek met de Plaça Países Catalans. Iedereen die bekend is in deze gemeente weet dus dat parkeren daar een probleem kan zijn.

Met deze nieuwe opening zet het Nederlandse bedrijf, na eerdere uitbreidingen in het oosten en noorden van het Spaanse vasteland, een volgende stap in zijn streven naar groei in Catalonië. De Zeeman of ‘See-mán’ is sinds 2015 actief in Spanje waar de keten ook wel de ‘Nederlandse Primark’ genoemd wordt. Zeeman heeft op dit moment circa 180 winkels in Spanje en telt meer dan 1200 medewerkers.

In tegenstelling tot andere grote modemerken heeft Zeeman geen ‘prime’-locaties of een locatie in het centrum van steden nodig, maar kiest het voor locaties in de wijken om beter bij hun klanten te kunnen komen. Met meer dan honderdzestig winkels in Spanje is de Nederlandse keten trots om een ​​referentiepunt te zijn voor het verkrijgen van kwalitatief hoogwaardige textielproducten en basiskleding voor het hele gezin, inclusief baby- en kinderkleding, ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s. “Altijd voor de laagst mogelijke prijs”.

In 2015 werd de eerste Spaanse Zeeman winkel geopend in de stad Figueres (bekend van het Dalí museum) gevolgd door een winkel in de stad Girona, beiden in Catalonië. Na de eerste winkels in de provincie Girona werden er diverse winkels geopend in de stad Barcelona gevolgd door winkels in de randsteden van Barcelona, Lleida, de stad Tarragona en Reus en steeds meer steden in Catalonië, Aragón, Madrid, La Rioja, Navarra, Castilië en León, de Valencia regio, Murcia en Andalusië. KLIK HIER voor de kaart van Spanje met alle Zeeman winkels.

Ga naar de inhoud