Heb je een of meer verzekeringen nodig in Spanje en weet je niet waar je heen moet gaan?

Oeps ... foto ontbreekt!

Heb je een of meer verzekeringen nodig in Spanje en weet je niet waar je heen moet gaan?

Dit artikel is 7 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Stel, je bent naar Spanje verhuisd en zoekt op dit moment naar een goede auto- of woonverzekering of wellicht wel voor je scooter, motor of ziekenzorg. Stel, je spreekt de Spaanse taal nog niet zo goed en je kunt niet rechtstreeks met een Spaanse verzekeringsmaatschappij praten, dan is een verzekeringsmakelaar zoals Cogesa erg handig. Cogesa werkt met alle grote verzekeringsmaatschappijen in Spanje en het mooie is dat je er terecht kunt in het Nederlands.

Cogesa is een verzekeringsmakelaar die is opgericht in 1917 in Barcelona. Sinds alweer 100 jaar is het bedrijf actief in de verzekeringsbranche en ze hebben al honderden expats in Spanje aan verzekeringen geholpen. Sinds de oprichting is Cogesa uitgegroeid tot een onderneming die wereldwijd actief is met partner brokers met internationale vestigingen in meer dan 96 landen over de hele wereld.

Expats

Cogesa heeft een speciale afdeling opgericht voor buitenlanders die in Spanje zijn komen wonen. Met de Cogesa Expats Unit helpen de medewerkers in de eigen taal, zijnde Nederlands, Engels, Zweeds, Duits en Frans, zonder extra kosten met het afsluiten van verzekeringen en het verstrekken van informatie over de verzekeringsmogelijkheden en voordeligste opties. Cogesa bemiddelt daarmee tussen de beste Spaanse verzekeringsmaatschappijen en de buitenlandse inwoners in Spanje die op deze manier beter de kleine lettertjes kunnen begrijpen.

Meer informatie

Op de website van Cogesa Expats is in het Nederlands onder meer informatie te vinden over (klik voor meer informatie):

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Cogesa via telefoon 933 424 555 of via de contactpersoon voor de Nederlanders en Belgen in Spanje, Nick van der Vlag via nick.vandervlag@cogesa.es. Het kantoor van Cogesa is te vinden aan de C/ Diputació 262 in Barcelona en is geopend van maandag tot donderdag van 8 tot 17.30 uur en op vrijdag van 8 tot 14.00 uur.

Bezoek de website www.cogesaexpats.es voor meer informatie en mogelijkheden.

Ga naar de inhoud