Laatste kans om voor 5 euro per lot mee te doen met de loting voor een appartement in Vera Playa (Almería)

Se Sortea
Beeld: Se Sortea

Laatste kans om voor 5 euro per lot mee te doen met de loting voor een appartement in Vera Playa (Almería)

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALMERÍA – Over 11 dagen wordt door het bedrijf SeSortea bekend gemaakt wie al vanaf 5 euro de winnaar is geworden bij de loting voor een toeristisch appartement in Vera Playa in de provincie Almería. Je kunt dus nog steeds meedoen door een lot vanaf 5 euro aan te schaffen (wat heb je te verliezen). Met een beetje geluk (het blijft een loting natuurlijk) kun jij deze zomer in je eigen appartement zitten aan de Costa de Almería.

Het klinkt te mooi om waar te zijn maar zo af en toe worden er geen woningen in de verkoop gedaan maar is het mogelijk om een lot te kopen om daarna mee te doen met een loting. Onderaan dit artikel staat ook nog eens een 15% kortingscode, exclusief voor Spanjevandaag lezers.

Het aanbieden van een woning via een loting is niets nieuws maar dit keer gaat het om een serieuze organisatie (en geen particulieren) genaamd SeSortea waar geïnteresseerden voor al 5 euro kans maken op een woning aan zee, in dit geval dus Vera Playa.

De 71 m2 grote woning in kwestie is gelegen in een toeristisch complex in de kustplaats Vera (Almería) en bestaat uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 terrassen, alle meubels, volledig uitgeruste keuken en airconditioning. 

Daarnaast heeft de woning een overdekte parkeerplaats en kun je genieten van een gemeenschappelijk zwembad in een mooi aangelegde gemeenschappelijke tuin.

Om kans te maken op deze woning die een getaxeerde waarde heeft van 125.860,48 euro, moet je meedoen met de loting van de website SeSortea.

De eerste stap is jezelf aanmelden wat gedaan kan worden op de website die in het Engels en Spaans is.

De tweede stap is het kiezen van het aantal loten. Dat is al mogelijk vanaf 5 euro voor één lot maar je kunt natuurlijk ook meerdere loten kopen om jouw kans op de woning te vergroten zoals 20 euro, 45 euro, 67 euro, 99 euro of meer loten. In totaal zijn er 125.800 loten met een waarde van 5 euro beschikbaar.

ATTENTIE: SeSortea heeft ons laten weten dat de lezers van SpanjeVandaag 15% korting krijgen als ze een of meerdere loten kopen. Gebruik daarvoor de kortingscode: SPANJE15 die ingevuld kan worden in het aankoopproces. Sterkte!

De loting zelf zal in het bijzijn van een notaris plaatsvinden op 22 25 maart (datum is verplaatst) en via streaming worden uitgezonden om de winnaar bekend te maken.

Als je geluk hebt kun je al deze lente of zomer (indien toegestaan vanwege de corona-crisis) naar jouw eigen woning aan het strand van Vera Playa gaan.

Ga naar de website van SeSortea en doe mee, wat kun je verliezen voor slechts 5 euro? 

NOTA: Het meedoen met SeSorteo gebeurt geheel op eigen verantwoordelijkheid van de lezers(s) en heeft niets met SpanjeVandaag te maken. Wij plaatsen dit artikel alleen omdat het ons een interessant initiatief is om op goedkope en spannende wijze een woning in Spanje te kunnen winnen.

Ga naar de inhoud