Alleenstaande Vlaamse B&B-eigenaars gezocht voor nieuw tv-programma

Alleenstaande Vlaamse B&B-eigenaars gezocht voor nieuw tv-programma
Beeld: Pixabay

Alleenstaande Vlaamse B&B-eigenaars gezocht voor nieuw tv-programma

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – In Nederland heeft RTL een programma genaamd ‘Bed & Breakfast: Vol liefde’ waarin alleenstaande B&B-eigenaars in het buitenland op zoek zijn naar een partner om samen het B&B-avontuur te delen. Nu gaat ook de Vlaamse televisie een soortgelijk tv-programma maken en is de producent op zoek naar Vlaamse B&B-single-eigenaars in het buitenland, waaronder dus ook Spanje.

In Nederland zijn tot nu toe diverse afleveringen geweest met twee inzendingen in Spanje: Debbie in Catalonië en Matthijs in Andalusië. Maar in België weet men dat er veel Vlamingen zijn die ook in Spanje en andere landen een B&B runnen en wellicht zijn er eigenaars die op zoek zijn naar de liefde.

Daarom is men op zoek naar alleenstaande B&B-eigenaars in Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal of waar dan ook. Heb je interesse om mee te doen of ken je iemand die een B&B heeft en op zoek is naar een partner, lees dan de volgende oproep.

Oproep

Voor een nieuw tv-programma zijn wij op zoek naar alleenstaande Vlaamse B&B eigenaars in het buitenland die op zoek zijn naar de liefde. 

Ken of ben jij iemand die zijn droom heeft nagejaagd en een eigen B&B/hotel/guesthouse/chateau/camping/… in het buitenland runt? Iemand waarbij zijn of haar droom werkelijkheid is geworden maar dit voorlopig alleen doet en het toch liever zou delen met een levenspartner? 

Dan ben jij de persoon die we zoeken! Heb je interesse of wil je graag meer info? Stuur me zeker een privé-bericht of mail naar laure.vercruysse@fremantle.com

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.