Het Spaanse Nationaal Inlichtingencentrum CNI zoekt hackers als personeel

Het Spaanse Nationaal Inlichtingencentrum CNI zoekt hackers als personeel
Beeld: 123rf

Het Spaanse Nationaal Inlichtingencentrum CNI zoekt hackers als personeel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Het Nationaal Inlichtingencentrum van Spanje heeft de naam Centro Nacional de Inteligencia (CNI) en deze is op zoek naar nieuw gespecialiseerd personeel. Om precies te zijn gaat het om personeel voor de afdeling cybersecurity en cyberveiligheid om Spanje te helpen beschermen tegen aanvallen vanuit het buitenland en binnenland.

Het CNI werd in 2002 opgericht als opvolger van het Centro Superior de Información de la Defensa (CESID). Het vormt onderdeel van het Ministerie van Defensie en de dienst heeft als taak o.a. het verstrekken van informatie, studies en analyses aan de regering en haar premier die het mogelijk maken gevaren, bedreigingen of agressie tegen de onafhankelijkheid en integriteit van Spanje te voorkomen en te vermijden.

Het CNI is nu op zoek naar nieuw personeel dat met name gespecialiseerd is in cyber security zoals computerbeveiliging, bedreigingen als virusaanvallen, DDoS-aanvallen en spam. 

Om concreet te zijn is het CNI op zoek naar (in het Spaans): ingeniero de Ciberseguridad para la Autoridad Nacional de Certificación, ingeniero de criptología, ingeniero de plataformas Apple, ingeniero Peoplenet, ingeniero de Seguridad, técnico en criptografía en técnico en seguridad voor het Centro de Operaciones de Ciberseguridad (COC).

Op deze website is het volgende te lezen voor de aspirant kandidaten: ‘Als je Spanje wilt dienen … als je je zorgen maakt over de toekomst van Spanje en de internationale gemeenschap … is de CNI de instelling die je ambities kan kanaliseren en je een professionele toekomst kan bieden’ of in het Spaans ‘Si deseas servir a España… si te preocupa el futuro de España y la comunidad internacional… el CNI es la institución capaz de canalizar tus aspiraciones y ofrecerte un futuro profesional’.

KLIK HIER voor de website met meer informatie over hoe men kan solliciteren bij het Spaanse Nationaal Inlichtingencentrum CNI.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.