Tijdelijke parkeerplaats op leeg perceel kust Benidorm

Oeps ... foto ontbreekt!

Tijdelijke parkeerplaats op leeg perceel kust Benidorm

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – De gemeente heeft een overeenkomst getekend met de eigenaren van een perceel dat gezien wordt als het laatste onbebouwde grondstuk gelegen aan de boulevard Avenida Madrid en Paseo Levante. Op dit perceel van 3.7030 m2 groot zal een tijdelijke parkeerplaats komen.

Het gaat om een perceel dat gelegen is aan de Avenida Mediterráneo en de Avenida de Europa waarbij een smaller deel grenst aan de Avenida Madrid en Paseo de Levante, pal aan het strand.

De gemeente mag van de eigenaren tijdelijk gratis gebruik maken van dit perceel dat omgetoverd zal worden tot een parkeerplaats. De gemeente dient zorg te dragen voor het onderhoud en schoonmaak. De burgemeester heeft aangegeven dat het parkeren gratis zal zijn waarbij het imago van dit deel van de kust meteen verbeterd zal worden.

De parkeerplaats zal met de auto te bereiken zijn via de Avenida del Mediterráneo en te voet via de Paseo de Levante. Op dit moment is men bezig met het vervangen van de stoep in de Avenida de Europa waarbij het afval gebruikt zal worden als ondergrond van de nieuwe parkeerplaats.

Ga naar de inhoud