Tijdelijke parkeerplaats op leeg perceel kust Benidorm

Tijdelijke parkeerplaats op leeg perceel kust Benidorm
Beeld: Google Maps

Tijdelijke parkeerplaats op leeg perceel kust Benidorm

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – De gemeente heeft een overeenkomst getekend met de eigenaren van een perceel dat gezien wordt als het laatste onbebouwde grondstuk gelegen aan de boulevard Avenida Madrid en Paseo Levante. Op dit perceel van 3.7030 m2 groot zal een tijdelijke parkeerplaats komen.

Het gaat om een perceel dat gelegen is aan de Avenida Mediterráneo en de Avenida de Europa waarbij een smaller deel grenst aan de Avenida Madrid en Paseo de Levante, pal aan het strand.

De gemeente mag van de eigenaren tijdelijk gratis gebruik maken van dit perceel dat omgetoverd zal worden tot een parkeerplaats. De gemeente dient zorg te dragen voor het onderhoud en schoonmaak. De burgemeester heeft aangegeven dat het parkeren gratis zal zijn waarbij het imago van dit deel van de kust meteen verbeterd zal worden.

De parkeerplaats zal met de auto te bereiken zijn via de Avenida del Mediterráneo en te voet via de Paseo de Levante. Op dit moment is men bezig met het vervangen van de stoep in de Avenida de Europa waarbij het afval gebruikt zal worden als ondergrond van de nieuwe parkeerplaats.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.