skip to Main Content
Tijdelijke parkeerplaats op leeg perceel kust Benidorm
Google Maps

Tijdelijke parkeerplaats op leeg perceel kust Benidorm

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – De gemeente heeft een overeenkomst getekend met de eigenaren van een perceel dat gezien wordt als het laatste onbebouwde grondstuk gelegen aan de boulevard Avenida Madrid en Paseo Levante. Op dit perceel van 3.7030 m2 groot zal een tijdelijke parkeerplaats komen.

Het gaat om een perceel dat gelegen is aan de Avenida Mediterráneo en de Avenida de Europa waarbij een smaller deel grenst aan de Avenida Madrid en Paseo de Levante, pal aan het strand.

De gemeente mag van de eigenaren tijdelijk gratis gebruik maken van dit perceel dat omgetoverd zal worden tot een parkeerplaats. De gemeente dient zorg te dragen voor het onderhoud en schoonmaak. De burgemeester heeft aangegeven dat het parkeren gratis zal zijn waarbij het imago van dit deel van de kust meteen verbeterd zal worden.

De parkeerplaats zal met de auto te bereiken zijn via de Avenida del Mediterráneo en te voet via de Paseo de Levante. Op dit moment is men bezig met het vervangen van de stoep in de Avenida de Europa waarbij het afval gebruikt zal worden als ondergrond van de nieuwe parkeerplaats.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Iedere parkeerplaats is er eentje, toch? Het lijkt me alleen niet zo slim om de parking gratis te maken, want dan worden er vast van allerlei auto’s voor langere tijd neergezet (ik bedoel weken aan een stuk, of auto’s die worden gedumpt) en dan hebben de toeristen en mensen die in Benidorml werken er nog niets aan.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken