Tijdelijke parkeerplaats op leeg perceel kust Benidorm

Tijdelijke parkeerplaats op leeg perceel kust Benidorm
Beeld: Google Maps

BENIDORM – De gemeente heeft een overeenkomst getekend met de eigenaren van een perceel dat gezien wordt als het laatste onbebouwde grondstuk gelegen aan de boulevard Avenida Madrid en Paseo Levante. Op dit perceel van 3.7030 m2 groot zal een tijdelijke parkeerplaats komen.

Het gaat om een perceel dat gelegen is aan de Avenida Mediterráneo en de Avenida de Europa waarbij een smaller deel grenst aan de Avenida Madrid en Paseo de Levante, pal aan het strand.

De gemeente mag van de eigenaren tijdelijk gratis gebruik maken van dit perceel dat omgetoverd zal worden tot een parkeerplaats. De gemeente dient zorg te dragen voor het onderhoud en schoonmaak. De burgemeester heeft aangegeven dat het parkeren gratis zal zijn waarbij het imago van dit deel van de kust meteen verbeterd zal worden.

De parkeerplaats zal met de auto te bereiken zijn via de Avenida del Mediterráneo en te voet via de Paseo de Levante. Op dit moment is men bezig met het vervangen van de stoep in de Avenida de Europa waarbij het afval gebruikt zal worden als ondergrond van de nieuwe parkeerplaats.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

3
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Louis

Laat de mensen parkeren met een parkeerschijf voor maximum 2 uren er lopen toch al controleurs??

Lucy

Iedere parkeerplaats is er eentje, toch? Het lijkt me alleen niet zo slim om de parking gratis te maken, want dan worden er vast van allerlei auto’s voor langere tijd neergezet (ik bedoel weken aan een stuk, of auto’s die worden gedumpt) en dan hebben de toeristen en mensen die in Benidorml werken er nog niets aan.

Eddy

Knap maar gaat dit iets qua grote uitmaken op tien duizenden mensen

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.