Wil jij een kerk, klooster boerderij, bos en waterval kopen in Soria? Dat kan!

Wil jij een kerk, klooster boerderij, bos en waterval kopen in Soria? Dat kan!
Beeld: Idealista.es

Wil jij een kerk, klooster boerderij, bos en waterval kopen in Soria? Dat kan!

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SORIA – Als je niet aan de populaire en drukke Spaanse kust wilt wonen of in de standaard regio’s in Spanje waar buitenlanders hun eerste of tweede woning aanschaffen, dan is dit jouw kans om in het binnenland van Spanje te gaan wonen. We hebben het over het vergeten Spanje en de provincie Soria in Castilië en León waar jij dit stulpje kunt kopen via Idealista.es.

Een landgoed van 385 hectare met een eigen berg, bos, waterval, een romaanse kerk, een klooster, een boerderij en veel rust in het vergeten Soria. Dat kan allemaal van jou of jullie zijn al vanaf 3 miljoen euro. Ok, de prijs is wellicht iets aan de hoge kant en er moet nog wel wat opknapwerk verricht worden maar dan heb je ook wel iets unieks.

Het landgoed of ‘finca’ heeft de naam ‘La Monjía’ en bestaat uit een Romaanse kerk uit de XI eeuw en een klooster uit de XVI eeuw. Verder ligt er een grote boerderij bij en dat alles op slechts 10 kilometer van de provinciale hoofdstad Soria in de autonome regio castilië en León.

Bij het geheel wat voor 3 miljoen euro bij Idealista.es te koop staat hoort ook een eigen berg met een eigen waterval die bekend staat als de ‘Cascada de la Toba’ en een eigen bos. Er zijn een waterput, elektriciteit en een afwatersingssysteem aanwezig.

Bekijk de website van Idealista.es voor meer foto’s en informatie.

Ga naar de inhoud