‘You deserve Spain’ is de nieuwe campagne om toeristen naar Spanje te lokken

‘You deserve Spain’ is de nieuwe campagne om toeristen naar Spanje te lokken
Beeld: YouTube

‘You deserve Spain’ is de nieuwe campagne om toeristen naar Spanje te lokken

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Spanje is een corona-veilig land en er is veel om van te genieten, iets wat iedereen verdient tijdens deze moeilijke periode. ‘Jij verdient Spanje’ ofwel in het Engels ‘You deserve Spain’ en in het Spaans ‘Te mereces España’ is de nieuwe campagne van Turismo de Españá om het corona-veilige land te promoten.

Deze week werd door de minister van Toerisme Reyes Maroto de campagne ‘You deserve Spain’ gepresenteerd. Het gaat om een internationale campagne om de buitenlandse toeristen naar Spanje te lokken en hen te verleiden al het moois in Spanje te komen bekijken om even de ellende te vergeten.

Spanje hoopt dat diverse korte video’s (zie onderaan artikel) en een campagne op o.a. de sociale media de toeristen uit diverse landen waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Portugal maar ook Nederland en België te lokken. Er zijn verschillende video’s gericht op stelletjes, families, senioren, jongeren en pelgrimgangers.

Spanje hoopt dit jaar tussen de 42 en 45 miljoen buitenlandse toeristen te mogen ontvangen wat de helft is van het recordaantal internationale vakantiegangers van 83,5 miljoen in 2019, het jaar vóór de pandemie. De vaccinatie en het Europese Corona Certificaat moeten een flinke impuls gaan geven in het toerisme.

Ga naar de inhoud