‘You deserve Spain’ is de nieuwe campagne om toeristen naar Spanje te lokken

‘You deserve Spain’ is de nieuwe campagne om toeristen naar Spanje te lokken
Beeld: YouTube

‘You deserve Spain’ is de nieuwe campagne om toeristen naar Spanje te lokken

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Spanje is een corona-veilig land en er is veel om van te genieten, iets wat iedereen verdient tijdens deze moeilijke periode. ‘Jij verdient Spanje’ ofwel in het Engels ‘You deserve Spain’ en in het Spaans ‘Te mereces España’ is de nieuwe campagne van Turismo de Españá om het corona-veilige land te promoten.

Deze week werd door de minister van Toerisme Reyes Maroto de campagne ‘You deserve Spain’ gepresenteerd. Het gaat om een internationale campagne om de buitenlandse toeristen naar Spanje te lokken en hen te verleiden al het moois in Spanje te komen bekijken om even de ellende te vergeten.

Spanje hoopt dat diverse korte video’s (zie onderaan artikel) en een campagne op o.a. de sociale media de toeristen uit diverse landen waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Portugal maar ook Nederland en België te lokken. Er zijn verschillende video’s gericht op stelletjes, families, senioren, jongeren en pelgrimgangers.

Spanje hoopt dit jaar tussen de 42 en 45 miljoen buitenlandse toeristen te mogen ontvangen wat de helft is van het recordaantal internationale vakantiegangers van 83,5 miljoen in 2019, het jaar vóór de pandemie. De vaccinatie en het Europese Corona Certificaat moeten een flinke impuls gaan geven in het toerisme.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.