Eerste Primark winkel in Valencia geopend

Oeps ... foto ontbreekt!

Eerste Primark winkel in Valencia geopend

Dit artikel is 6 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Veel inwoners en bezoekers van Valencia en omgeving zullen blij zijn nu de eerste Primark winkel van de stad geopend is op woensdag 13 juni. De Primark is gelegen aan het Plaza Ana plein tussen de straten Pasaje Doctor Serra en Russafa. Het is de tweede Primark van de provincie nadat de eerste al geopend was in het winkelcentrum Bonaire in Alaquàs.

De eerste Primark winkel van het centrum van Valencia bevindt zich op nog geen 50 meter van de drukke Colon winkelstraat en heeft dus een goede locatie. De winkel zelf van het Ierse kledingmerk is 5.000 m2 groot en er werken ruim 200 mensen.

Het is tevens een van de grootste Primark winkels die te vinden is in Spanje. In totaal heeft de Primark nu 45 winkels in heel Spanje. Het is pas de tweede winkel in de provincie Valencia maar er zijn in de autonome deelstaat Comunidad Valenciana ook winkels te vinden in Castellón en in Alicante, Elche en Orihuela.

In de Primark Valencia zijn 53 paskamers en 46 kassa’s te vinden en kunnen klanten hun mobiele telefoons opladen en genieten van het gratis wifi. De gemiddelde leeftijd van de 200 medewerkers is 24 jaar en uiteraard richt de kledingzaak zich op de jongere koper.

Ga naar de inhoud