skip to Main Content
Eerste Primark winkel in Valencia geopend
Levante

Eerste Primark winkel in Valencia geopend

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Eerste Primark winkel in Valencia centrum open

Levante

VALENCIA – Veel inwoners en bezoekers van Valencia en omgeving zullen blij zijn nu de eerste Primark winkel van de stad geopend is op woensdag 13 juni. De Primark is gelegen aan het Plaza Ana plein tussen de straten Pasaje Doctor Serra en Russafa. Het is de tweede Primark van de provincie nadat de eerste al geopend was in het winkelcentrum Bonaire in Alaquàs.

De eerste Primark winkel van het centrum van Valencia bevindt zich op nog geen 50 meter van de drukke Colon winkelstraat en heeft dus een goede locatie. De winkel zelf van het Ierse kledingmerk is 5.000 m2 groot en er werken ruim 200 mensen.

Het is tevens een van de grootste Primark winkels die te vinden is in Spanje. In totaal heeft de Primark nu 45 winkels in heel Spanje. Het is pas de tweede winkel in de provincie Valencia maar er zijn in de autonome deelstaat Comunidad Valenciana ook winkels te vinden in Castellón en in Alicante, Elche en Orihuela.

In de Primark Valencia zijn 53 paskamers en 46 kassa’s te vinden en kunnen klanten hun mobiele telefoons opladen en genieten van het gratis wifi. De gemiddelde leeftijd van de 200 medewerkers is 24 jaar en uiteraard richt de kledingzaak zich op de jongere koper.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken