ACTION opent winkel in Petrer en derde in de provincie Alicante

ACTION opent winkel in Petrer en derde in de provincie Alicante
Beeld: ACTION / ingezonden

ACTION opent winkel in Petrer en derde in de provincie Alicante

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ACTION heeft in Petrer de derde winkel aan de Costa Blanca in de provincie Alicante geopend. Vanaf nu kunnen alle Nederlandse, Belgische en Spaanse ACTION-fans ook daar naar hun eigen vestiging gaan. Het is voor de Nederlandse keten de zeventiende winkel in Spanje en de vijfde in de Valencia regio. Nog geen week geleden werden de ACTION-winkels in Elche in de provincie Alicante en Premià de Mar in de provincie Barcelona geopend.

Op 6 juli werd de ACTION-winkel in Elche aan de Costa Blanca geopend, wat de vierde winkel in de Valencia regio was. Slechts een week later is alweer de vijfde winkel in de autonome regio geopend met de vestiging in Petrer, tevens de provincie Alicante. In Petrer ligt de ACTION aan de Avenida Alfonso X el Sabio nummer 3 en is deze winkel van 9 tot 21 uur geopend.

ACTION heeft nu vijf winkels in de Valencia regio, te weten in Petrer, Elche, San Vicente del Raspeig in de provincie Alicante, in Sagunto in de provincie Valencia en Vila-Real in de provincie Castellón. Ongetwijfeld zullen er meer ACTION-winkels geopend worden in dit gebied, maar meer informatie hebben we helaas niet op dit moment.

ACTION heeft nu zeventien winkels in Spanje gelegen in de autonome regio’s Catalonië, Valencia regio, Murcia regio en Madrid regio. Het assortiment van de ACTION winkel is hetzelfde als alle andere ACTION-winkels in Spanje met meer dan 1.500 van de producten kosten minder dan 1 euro en de gemiddelde prijs van alle producten is minder dan 2 euro. Er zijn 6.000 producten van hoge kwaliteit, verdeeld over 14 productcategorieën (van speelgoed en handwerk tot huishoudelijke producten, tuinieren, doe-het-zelf en voeding), tegen de betaalbaarste prijs.

ACTION in Spanje

Op 17 februari 2022 begon het ACTION-avontuur in Spanje met de eerste winkel in Girona. Daarna volgden drie andere winkels in Sabadell (3 maart 2022), L’Hospitalet de Llobregat (17 maart 2022) en Figueres (14 april 2022). Daarna werd het lange tijd stil maar kreeg de Spaanse ACTION-website in september 2022 een nieuwe impuls en kwam er een ACTION-app in Spanje.

Uiteindelijk kwam er op 3 november 2022 een nieuwe ACTION winkel bij in Tarragona, wat de vijfde ACTION winkel van Catalonië en Spanje werd. Op 16 februari 2023 werd de zesde ACTION winkel geopend in Alcalá de Henares, wat de eerste winkel was buiten Catalonië. Deze werd op 2 maart 2023 gevolgd door een tweede winkel buiten Catalonië, de achtste in Spanje en de eerste in de Murcia regio waar Alcantarilla werd gekozen om een ACTION te openen.

Op 22 maart werd de eerste winkel in de Valencia regio geopend in Villarreal (Castellón) gevolgd door een tweede winkel in Sagunto (Valencia) en een winkel in Vilafranca del Penedès (Barcelona), gevolgd door de achtste winkel in Catalonië in Sant Fruitós de Bages bij Manresa (Barcelona). Op 29 juni 2023 werd de tweede winkel in de Murcia regio geopend. Op 6 juli 2023 werd de winkel in Elche aan de Costa Blanca geopend en op 8 juli 2023 opende de winkel in Premia de Mar in de provincie Barcelona. Op 13 juli opende een winkel in Petrer, de derde ACTION in de provincie Alicante. KLIK HIER  om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud